Hae
Anna Liljeroos

Sirkusta harrastamassa

Syksyn uudet harrastukset ovat todella ihania

Meidän lasten harrastukset on vaihtuneet osin tänä vuonna ja syksy on käynnistynyt niiden osalta mukavasti. Kun sairastelu on helpottanut, on päästy osallistumaan tunneille ja uudet harrastukset tuntuvat todella mukavilta. Yksi uusi tulokas on EasySport-sirkus, jossa tyttö käy kerran viikossa. Koko syyskausi maksaa Helsingin kaupungin tarjoamalla liikuntakurssilla vain 25 euroa ja opetus on Circus Helsingin mageissa tiloissa. Tämä tunti tuli meillä viimevuotisen temppujumpan tilalle, joka oli alakouluikäisille. Sirkus on koululaisille tarjottava tunti ja nämä paikat menivät muutamassa minuutissa, kun ne tulivat kaupungin asiointipalveluun varattaviksi elokuun puolivälissä. EasySport-sirkus on tarkoitettu kaikille ilmaisutaidosta ja sirkustemppuilusta kiinnostuneille alakoululaisille tytöille ja pojille. Toiminnan tavoitteena on päästä kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä sekä akrobatiatemppuja. Ainakin meidän tyttö tuntuu tykkäävän ja tällaisten kurssien kautta on helppo tutustua eri lajeihin.

Vielä kun löytäisi omalle liikunnalle samanlaisen innon ja kipinän, mikä lapsilla on!

Postauksen kuvat ja niiden oikeudet Circus Helsinki / kuvagalleria.

2 kommenttia

  1. ida ihana kirjoitti:

    Ihanaa, että kaupunki järjestää lapsille harrastuksia, jotka eivät hintasna puolesta jätä ketään ulkopuolelle 🙂 Usein nuo temppuilut tuntuvat olevan kestohitti lasten keskuudessa, ja kieltämättä itsekin nautin temppuluista ja trampoliineista eilen 😀 Siitä lisää blogissa: https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    • Anna kirjoitti:

      Totta, todella hieno mahdollisuus päästä harrastamaan pienellä rahalla. Ihan kullanarvoista! Kiva kun kommentoit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *