Hae
Anna Liljeroos

Aineisto kasassa

Viides ja kenties viimeinen gradupalaveri

Tällä viikolla palaveerasin graduohjaajieni kanssa viimeisen kerran ennen kesälomia. En tiedä montako kertaa istutaan vielä saman pöydän ääreen kaikki kerralla mutta jos sellaista tapahtuu, niin se on vasta kesälomien jälkeen. Nyt aineistoni on kasassa eli meidän tutkielmaohjeiden mukaan kerätään itse aineisto omasta tieteellisestä tutkimuksesta ja nyt nämä mittaukset ja tutkimukset on tehty. Edessä on vielä kirjoitustyötä ja toki siinäkin on tehtävää mutta tuntuu hyvältä, että yhdenlainen välietappi on saavutettu. Valmistuminen tulee päivä päivältä lähemmäs!

Skool sille ja eteenpäin

Motivoiduin tämän viikon gradupalaverista toden teolla ja se oli juuri se, mitä kaipasin. Nyt viikonloppuna mietin, voinko vielä olla tyytyväinen kun työ on kesken eikä se ole vielä valmis. Tulin siihen tulokseen että jos aina lykkää sitä, että olisi tyytyväinen saavutuksiinsa, ei sellaista päivää tulekaan jolloin olisi juhlittavaa. Jokaisen kivan jutun takana häämöttää aina uusi päämäärä.

Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

4 kommenttia

 1. Roti-Ritu kirjoitti:

  Hohhoijaa. Ihan kuin olisit maailman ensimmäinen ihminen, joka kirjoittaa gradua.

  • Anna kirjoitti:

   En toki ole ensimmäinen! Ensimmäistä omaani kuitenkin ja siksi siitä prosessista kirjoitan.

 2. Samaistun täysin kirjoitti:

  Ihanaa kun kirjoitat gradusta! Itsekin aloittelen juuri ammattikorkeakoulun opparia 🙂

 3. Riina kirjoitti:

  Niin, eikös tää blogi ole Annan elämästä. Eikö olisi aika luonnotonta, että niinkin iso osa tämän hetkisestä elämästä jäisi poia blogista?

  Tsemppiä Anna ja mukava katsoa just opiskeluun liittyviä instastoreja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *