Hae
Anna Liljeroos

Kandidaatintutkielma palautettu

Anteeksi hiljaisuus!

Täällä on aika pääsiäisestä tähän vierähtänyt hetkessä. Olen ollut täysin uppoutunut kirjoittamiseen ja aina kun on tullut tilaisuus, olen karannut kotoa yliopiston yötyötilaan. Kiitos siis teille lukijoille vinkeistä, sillä en edes tiennyt sellaisten tilojen olemassaolosta! Ihan yöllä en suinkaan ole kandia kirjoittanut mutta siis tila on auki iltaisin ja viikonloppuisin k.01.00 saakka, joten kyllä siellä tuli kirjoitettua tunti jos toinen. Ilman tuota rauhan tyyssijaa en olisi saanut mitenkään kandidaatintutkielmaa valmiiksi. Nyt se on nimittäin palautettu!

Mulla on heti huomenaamulla kypsyysnäyte ja esittelen oman työni kanditöiden seminaarissa ensi viikolla. Nyt kun tuo tutkielma on palautettu, on jotenkin todella onnellinen olo. Nautin kovasti kirjoitustyöstä vaikka pari viikkoa sitten olin hermot ihan riekaleina. Kaikista vaikeinta oli päästä kunnolla työhön kiinni, mutta kun aiheeseen oli perehtynyt tarpeeksi pääsin hyvään flowhun niin työtä oli todella antoisaa tehdä. Hip hei, sellaista tänne 🙂 Vielä muutama tentti niin ois alempi korkeakoulututkinto naputeltu. Aika mahtava tunne tällaiselle ikuisuusopiskelijalle.

7 kommenttia

 1. mv kirjoitti:

  Onnea! Upea saavutus.

 2. Jatta kirjoitti:

  Hyvä Anna! Onnea ?

 3. Tiina kirjoitti:

  Hyvä sinä. Onnea! 🙂

 4. Laiskiainen kirjoitti:

  Upeaa Anna! Voit olla todella ylpeä itsestäsi, hieno saavutus kaiken keskellä.

  Tsemppiä jatkoon!

 5. Anniina kirjoitti:

  Mahtavaa! Onnittelut valmiista tutkielmasta ja tulevasta tutkinnosta! Kyllä se kova työ palkitaan! 🙂

 6. Lotta kirjoitti:

  Onnittelut tutkielman ja siintävän tutkinnon johdosta!! 🙂

 7. Anna kirjoitti:

  Kiitos kaikille onnitteluista. Tuntuu kyllä hyvältä, että työ on tehty 🙂 Melkein välillä jo epäilin itseäni, mutta jee! Se on valmis. Kiitos siis mukavista viesteistä jokaiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *