Hae
Anna Liljeroos

Puhtia päivään

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: Valio PROfeel®

Syksyn alussa saapui kauppoihin täysin uusia Valio PROfeel tuotteita. Sain näitä testiin heti ensimmäisten joukossa, enkä voinut olla enempää innoissani. Olen syksyn aikana muutenkin maistellut kaikki kiinnostavat uutuudet nyhtökaurasta härkikseen ja mifuun. Valion aluevalloitus lisäravinnepuolella oli vähintäänkin noteerattava, joten meikäläistä ei ollut hankala houkutella mukaan testiryhmään.

SAMSUNG CSC

Uusia proteiinijauhetuotteita on kaksi erilaista: punaisessa pussissa oleva heraproteiinilisä sekä sinisessä pussissa oleva proteiinivälipalajauhe, jossa on sitten mukana proteiinin lisäksi hiilihydraattia 1:1. Herajauhetta on neljässä eri maussa eli maustamaton, mansikkainen, suklainen ja vaniljainen. Välipalajauhetta on kaksi makua: mansikkainen ja suklainen, joista viimeinen on minun suosikki. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja tuotteiden hera on valmistettu 100%:sesti suomalaisesta maidosta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mun omiin vakioaamupaloihini kuuluu ruisleipä, kahvi ja herajuoma, joista osan saatan ottaa matkalle mukaan. Kahvimuki kulkee mun mukana yliopistolla joka aamu ja usein kassista löytyy sheikkerikin, johon laitan jauheen valmiiksi. Olen aina pitänyt herajuomista ja niistä löytyykin blogista monta mainintaa. Nyt täytyy kuitenkin myöntää että näistä kahdesta tuo välipalajauhe oli vielä enemmän mieleeni. Etenkin suklainen versio meni niin nopeasti, että pussissa ei ole kuin pohjat jäljellä. En kuitenkaan aina tarvitse hiilihydraattia lisää ainakaan aamupalaan niin siitä tuo herajauhe on hyvä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kirjoitan myöhemmin vielä lisää reseptejä siitä miten käytän tuotteita muutenkin kuin veden kanssa. Ajattelin, että voisin myös ruokapäiväkirjaa pitää pitkästä aikaa jos sellainen kiinnostaa? 🙂

Joko PROfeel proteiinilisä ja välipalajauhe olivat teille tuttuja?

SAMSUNG CSC

9 kommenttia

 1. Kipa kirjoitti:

  Ruokapäiväkirjaa kehiin vain. Mie olen ostanut tuon suklaisen välipalajauheen ja on kyllä tosi hyvää! Harmi vain, kun sisältää niin mahdottoman paljon sokeria. 🙁 Tsemppiä syksyyn.

 2. Tiitus kirjoitti:

  Ruokapäiväkirjat kiinnostaa aina! 🙂

 3. maaret kirjoitti:

  Itseasiassa nuo heraproteiinilisät eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vain maidon oman sokerin eli laktoosin. Myös ainakin mansikanmakuisena ja suklaanmakuisena saa sokeroimattomia valmiita proteiinijuomia ?Tutkin kun kiinnostaisi kokeilla näitä.

 4. Sanna kirjoitti:

  JEE, ruokapäiväkirja! 🙂

 5. Annika kirjoitti:

  Hei! Innolla odotan ruokapäiväkirjaa, jee! Saan aina hyviä ideoita ja vinkkejä omaan ruokavalioon noista sun vanhoistakin ruokapäiväkirjan kuvista, eli suuri kiitos!

 6. NannaH kirjoitti:

  Näihin ravintolisiin kannattais ottaa pelkän mainostmisen lisäksi (tai sijaan) ravitsemustieteellinen näkökulma: pitää olla ihan himotreenaaja ennen kuin tällaisia jauheita tarvitsee mihinkään. Tavan tallaaja saa tarvitsemansa proteiinin syömällä terveellisesti ja monipuolisesti.

 7. Sari kirjoitti:

  Minua kiinnostaa Valion uutuudet tosi paljon! Onko ollut keskustelua vielä siitä, miten ne sopii treenavalle lapselle/nuorelle? Vaikka normiruoan pitäisikin riittää niin välillä kaipaisi jotain helppoa, nopee ja ravitsevaa.

  • Anna kirjoitti:

   Ei ole ihan siitä aiheesta ollut. Riippuu varmasti siitä mitä lapsi harrastaa ja minkä ikäinen mutta pääsääntö on varmasti se, että lapsi saisi ihan tavallisesta ruoasta tarvitsemansa ravintoaineet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *