Hae
Anna Liljeroos

Ihana nähdä blogiystäviä!

SAMSUNG CSC

Vuosi on mennyt nopeasti ja tänään illalla on taas A-lehdillä The Blog awards Finland juhlat. Viime vuonna etkoilimme porukalla Monnan luona jonne koko FitFashionin jengi oli tervetullut. Tänä vuonna Monnan houstatessa vatsaa vauvalle ihan viimeisillään, kutsuin kaikki meille.

SAMSUNG CSC

En vielä tiedä ketä kaikkia on pääsemässä paikalle mutta jääkaapissa on jo rosee viilenemässä ja järjestelen täällä kotona paikkoja vielä hetken aikaa. Sitten suuntaan yliopistolle josta pääsen juuri varttia ennen vieraiden tuloa 😀 Toki aikataulu on liukuva mutta ei tässä paljon jää aikaa sitten laittautumiseen ja kodin sekä tarjoilujen viimeistelyyn.

SAMSUNG CSC

Odotan kovasti että näen kaikkia ihania bloggaajakollegoita, sillä meillä on ihana porukka FitFashionissa ja nähdään kasvotusten aika harvoin. Silloin kun nähdään aika menee todella nopeasti, sillä juteltavaa riittää. Bloggaaminen yhdistää niin paljolti ja niistä asioista on mukava jutella toisten kirjoittajien kanssa. Toivottavasti mahdollisimman moni tytöistä (ei taida poikia tulla?) pääsee piipahtamaan meillä ennen gaalaa 🙂

SAMSUNG CSC

Nyt leipasen vielä vähän tarjottavia uuniin ennen kuin säntään suihkuun. Kiire päivä mutta toivottavasti ihana ilta tiedossa. Kuvat ovat viime vuoden kekkereistä. Asuni illaksi on vielä vähän auki. Todennäköisesti mennään paljettien koristamalla pikkumustalla tänään.

12086952_10153660744068234_1605675091_n

8 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Ihanaa iltaa teille!! <3 Ens vuonna mäkin taas mukana! 😉 Puspus

 2. Punttimimmi kirjoitti:

  Harmi kun ei tullut kutsua tänä vuonna kun en enää ole Fitfashionilla, oli niin kivaa viime vuonna! Hauskaa iltaa teille! <3

 3. Ninni kirjoitti:

  Nyt vähän jo harmittaa, kun en lähteny tänään sinne. Olisi ollut kyllä ihana katsastaa teidän uusi kotikin. Ihanaa iltaa sinne!! <3

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Iso kiitos emännälle! Ja toi teidän koti…wau <3

 5. Ilona kirjoitti:

  Laitathan tänne kuvia sun asusta ja tunnelmista? 🙂 Awardsblogin gallerias olit parissa kuvassa, mut olis kiva nähdä lisää ja kuulla sun asuvalinnasta ym. <3

  • Anna kirjoitti:

   Olin niin vapaalla, et en huomannut ottaa omia kuvia ollenkaan! Itse asiassa mulla ei oo omasta asusta yhtään kuvaa 🙁 Gallerian sivulla kahdeksan on meidän yhteiskuva jossa näkyy mun asu. Se oli sellainen musta paljettimekko ja mustat korkkarit joissa on nilkkaremmit kultaisilla niiteillä.

   • Ilona kirjoitti:

    Upealta näytit! <3 Mitä sä tutkailet tuossa kuvassa gallerian sivulla 5? Kuvien perusteella tosi kivat pippalot ja loistit kyllä nättinä siellä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *