Hae
Anna Liljeroos

Kyllä oli korkokengät pölyssä

20160612_185200

Ihan mielettömän hyvä boogie. Nyt on sellainen olo, että sateen jälkeen paistaa aurinko. Se tumma pilviverho on kadonnut ja elämä maistuu hyvältä. Tänään suunnataan mökille, kunhan saan pakattua kassit ja lapset autoon. Ensin Luumäki, sitten Kesälahti <3 <3 <3

 

Vitsit, toivottavasti tämä jatkuu näin.

Ps. Rasti seinään, laitoin korkkarit jalkaan koska: Elän sellaista elämää tänään, mitä haluaisin elää huomenna. Ja siihenhän kuuluu itsestä huolehtiminen, kevyt askel, silloin tällöin korkkarit ja aina hyvät ystävät.

20160612_185220 IMG-20160612-WA0007

9 kommenttia

 1. Minttu kirjoitti:

  Oi, Kesälahti! Onko mökki Puruveden äärellä? 🙂 Meillä mökkeiltiin lapsuudessa leirintäaalue Mäntyrannassa ja mieleen on jäänyt ikuisesti kirkkain järvivesi, mitä olen ikinä nähnyt!

  • Anna kirjoitti:

   On Puruvedellä ja vesi on todella kirkkainta mitä myös minäkin olen nähnyt. Täällä on niin upeat rannat. Me käydään aina Ruokkeen lomakylän rannalla uimassa, niin ihana paikka <3

   • Heidi kirjoitti:

    Kesälahti on kyllä <3 Silloin kun itse oli pieni me käytiin aina mäntyrannassa asuntovaunulla ja sitä odotettiin joka kesä! Nyt viime vuodet mun vanhemmat on löytäny ruokkeen ja sinne menevät joka kesä asuntovaunulla, ja nyt mun poika aina kyselee että koska mennään ja aina meneekin isovanhempien mukana sinne kun itsellä töitä. Aivan ihana paikka! Vielä ei tänä kesänä olla ehditty kertaakaan, mutta onneksi vielä on aikaa!

 2. hv76 kirjoitti:

  Oi Anna, näistä puheista minä tykkään ”peukku!”
  Olen painiskellut samojen ajatusten kanssa ( mm. tyytymätön kroppaan ja liikunta jäänyt työn (ja stressin) jalkoihin) ja nyt istun tässä rahkan ja mustikoiden kanssa… Josko se tästä alkais?

  Tykkään haalareista! Mulla on yhdet, perus mustat ( vähän ehkä ”tunkkaiset” nyt kesää ajatellen). Mut sulla kivan kesäiset!!!
  Hauskaa mökkeilyä!

 3. Laiskiainen kirjoitti:

  Toi haalari on kyllä tosi magee!

 4. kaisu kirjoitti:

  Ihanat kenät, juuri sellaisetmitä olen etsinyt 🙂 Saako tiedustella mistä?

  • Anna kirjoitti:

   Vagabondin kengät! Jostain niitä myyvästä liikkeestä oon ostanut, en muista enää 🙂 Ovat jo muutaman vuoden vanhat.

 5. mariiy kirjoitti:

  Oi ihana, että sulla on hyvä fiilis<3

 6. -Katri- kirjoitti:

  Tosi kauniit kengät! <3
  Tosi kaunis ajatus ja asenne juuri tähän päivään, pidä siitä kiinni, mutta hellästi. Moni asia valuu nyrkistä pois, jos sitä liikaa puristaa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *