Hae
Anna Liljeroos

Maiseman muutos

SAMSUNG CSC

Lämpimät terveiset sateiselta Kesälahdelta! Kuusi on valikoitu metsästä ja koristeltu tänään, keittiössä uunit pauhaavat kuumina ruokia ja leipomuksia tälle päivälle ja huomiselle. Tehdään yhdessä anopin ja kälyn kanssa valmisteluja ja ollaan jaettu vähän hommia niin valmistelutkaan eivät tunnu loputtomilta. Lapset ovat silminnähden ilahtuneita mökkiympäristöstä ja täpinöissään siitä, että jouluun on enää yksi yö. Olen itse rentoutunut ja kaikki joulustressi on tipotiessään. Joululaulut raikaavat ja tuovat taloon ihanaa tunnelmaa josta halusin laittaa muutaman kuvan tännekin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Oli oikea päätös viettää joulu yhdessä lähimpien sukulaisten kanssa ja mitä suurempi porukka sitä paremmin iloa voi jakaa. Viime vuonna oltiin mun vanhempien luona Oulussa ja nyt päädyttiin tänne miehen perheen kanssa. Huomenna Kesälahden kirkkoon jouluaaton hartaukseen.

Viettäkää tekin ihana joulu! <3

SAMSUNG CSC

6 kommenttia

 1. mmmia_m kirjoitti:

  Oi, ihanan tunnelmalliselta näyttää! <3 Oikein hyvää ja rauhallista joulua koko perheelle! 🙂

 2. Heidi S. kirjoitti:

  Näyttää ja kuulostaa ihanan rentouttavalta. Nautihan täysin siemauksin <3

 3. Aba kirjoitti:

  Koiratkin aivan hymyilee =)
  Mukavaa joulunaikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *