Hae
Anna Liljeroos

Muutama kuva meidän vessasta

SAMSUNG CSC

Tää on ehkä mun blogin lyhyin ja omituisin postaus mitä oon julkaissut, nimittäin vessapostaus.
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Alakerran vessa on ihan tavallinen pieni vessa, jota ei melkein ilkeä kylpyhuoneeksi kutsua, sillä eihän siellä voi kylpeä. Perinteisestä ehkä poiketen, meidän vessa on altaan taustaa lukuunottamatta maalattu. Sen kaunistukset ovat Normann Copenhagenin valkoiset Drop it puukoukut ja Karusoman taulu. Kalusteina meillä on Ido Seven D kalusteet ja Idon pytty. Peilissä ihana yksityiskohta on ylä- ja alavalo, minkä vuoksi peili on todella hyvä meikkauspeili.

SAMSUNG CSC

Tämän postauksen kuvissa näkyvät pyyhkeet ovat häälahja vuodelta 2010, joten pahoittelen niiden hailakkaa väriä joka oli alunperin kaunis vaaleanvihreä. Joskus froteepyyhkeissä vaan käy niin, että siinä vaiheessa kun ne imee parhaiten on ne jo muuten puhkikuluneet 😉

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oikein ihanaa viikonalkua kaikille!

2 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Jes, vessapostaus! 🙂 Mulla on itellä tiedossa vessan ja kylppärin remppaa lähivuosina ja siksi muiden vessat kiinnostavat 😉 Heh. Väliratkaisuna oon miettiny vessan maalaamista ja täytyy sanoa, että toihan toimii! 🙂

    http://lungelady.blogspot.fi

    • Anna kirjoitti:

      Ilman muuta kannattaa maalata odotellessa jos ei muuta 🙂 Maali raikastaa aina! Ja kiva jos vessapostauksesta oli hyötyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *