Hae
Anna Liljeroos

Ulko-ovi koristeltu

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: 3M Command

Sisustusteemalla jatketaan kun sain vihdoin laitettua meidän sisääntulon kuntoon. Oon ehdottomasti kranssi-ihmisiä ja meillä on kerrostaloasunnoissakin roikkunut yleensä ulko-ovessa joku koriste. Vanhoissa kämpissä ovissa on ollut jonkun edellisen asukkaan laittama naula mutta nyt upouuden ulko-oven edessä on tuskastellut asiaa, viitsisikö siihen naulaa napauttaa. Tämä huoli jäi osuvasti aiheettomaksi kun sain testiin 3M Command sisustuskoukkuja, jotka voi myös irrottaa ilman jälkiä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Sain läpinäkyviä koukkuja ja johtoklipsejä, jotka ovat tarkoitettu ulkokäyttöön eli kestävät myös vaihtelevaa säätä, helteistä pakkasiin. Mulla oli ensisijaisesti mielessä juuri se, että saan oveen kranssille koukun ja toisena juttuna halusin kokeilla miten johtoklipsit toimivat talvivalojen kanssa (huom. talvivalojen eikä joulu) 😀

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Koukun kiinnittämistä ennen pinta piti pestä liasta ja sen jälkeen puhdistaa alkoholipitoisella aineella. Koukkujen mukana tullut tarrapala kiinnitettiin ensin oveen ja sen jälkeen koukku painettiin toiseen tarrapintaan. Hyvin helppoa ja nopeaa ja jos moka kävi, niin irti ja uuteen kohtaan. Tarkat asennusohjeet voi katsoa kohdasta käyttöohjeet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Johtoklipsejä kokeilin tuollaisella valaisinjohdolla mikä mulla oli loppukesästä terassilla. Klipseillä voi luoda vaikka minkälaisia kuvioita pihavaloista ja se on kyllä kätevää kun niitä ei varten ei välttämättä halua laittaa mitään kiinteitä kiinnikkeitä kun valot ovat harvemmin käytössä ympäri vuoden.

SAMSUNG CSC

Mun 4-vuotias avustaja kuvaa äitiä

Mun 4-vuotias avustaja kuvaa äitiä

SAMSUNG CSC

Meidän valaisinviritys on nyt tuolla ulkona, mutta kun mies saapui illalla kotiin, ihmetteli hän mitkä joulujuhlat meidän ovella on. Joten tuli sellainen fiilis, että vasta näin lokakuun puolella less is more ja veikkaan et käyn nappaamassa tuon valoroikan vielä irti klipseistä 😀 Ne on onneksi läpinäkyviä että voivat odottaa jouluvaloja tai tarvittaessa poistaa kokonaan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Vai mitä tuumaatte kumpi oli parempi? 🙂 Ja oliko kiinnitettävät ja ilman jälkiä irrotettavat sisustuskoukut jo teille tuttu juttu?

SAMSUNG CSC

19 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Anna olla vaan, tuo mukavasti valoa pimeyteen! 🙂 Kohtahan se on jo marraskuu eikä jouluunkaan oo enää ku pari hassua kuukautta. 😉

 2. kirsi kirjoitti:

  Anna olla vaan! Meillä jo ruokailutilan isossa ikkunassa ja keittiössä talvivalot. Yksi harmaa tonttukin pääsi hyllylle, ostin Cittarista, ja turha sitä enää on raahata joulukoristelaatikkoon.
  Pikkujoulukausikin starttaa ja oikeaan jouluun on enää muutama hassu viikko, eipähän sitten muiden kiireiden lomassa tarvitse valoja viritellä!
  Olin poikieni kanssa eilen iltalenkillä ja me pongattiin jo neljät talvivalot, jee!

  • Anna kirjoitti:

   Apua, näin se taitaa olla kun Stockmannillakin viriteltiin täysillä jouluosastoa eilen. On varmaan ollut tänään jo valmis! Kohta ne joululaulut soi vaikka ei oo ees vielä marraskuu 😉

 3. Taru kirjoitti:

  Eiiii! Älä ota valoja pois! Nehän on kaamosvalot, ja nythän se kaamos alkaa, kun kellojakin kohta käännetään =)

  Tuollaiset läpinäkyvät koukut ym. ei ole tuttuja ennestään, täytyypä laittaa idea korvan taa.

  • Anna kirjoitti:

   Tässähän tulee jo ihan joulukuume kun lukee kommentteja 🙂 Oikeasti oon ehkä suurin jouluihminen ikinä, mä rakastan joulua.

 4. anni kirjoitti:

  Hei miehet nyt ei ymmärrä muutenkaan tuollaisia koristeasioita, tai jos ymmärtävät niin eivät asu naisen kanssa 😉

 5. Nanna kirjoitti:

  Ihanat valot ja ihana ovi! Älä ota valoja pois. Ovi on kutsuvan ja kodikkaan näköinen:)

 6. Anniina kirjoitti:

  Meillä on iso ikkuna ulko-ovessa, lähteeköhän tarra pois… Siihen ei voi kyllä naulaa lyödä 🙂

  • Anna kirjoitti:

   Ihan varmasti lähtee! Tuossa ei ole sellaista jankkiutuvaa liimaa ja se irrotetaan vetämällä tuota liparetta alaspäin ja se ”vapauttaa” tarran irti sellaisenaan. Kokeile ihmeessä 🙂 Just ajattelin meillä laittaa joulutähdet ikkunoihin noilla!

 7. Eeva-Maria kirjoitti:

  Täälä on joulutähdetki jo katossa roikkumassa:) Mistä oot ostanu noi ’talvivalot’?

 8. Hanna kirjoitti:

  Oi joulu… <3. Ihanilta näyttää valot, pitänee kai itsekkin kohta alkaa jo panostaa 🙂
  -Hanna
  http://fitfataitiys.blogspot.fi/

 9. Lissu kirjoitti:

  Äääää, mä en kestä!!!! 🙂 Kaikki on niin kaunista 🙂 Ihana tuo kranssi ja vitsi nuo valot, ihan täydelliset 😉

 10. Laiskiainen kirjoitti:

  Nuo kaamosvalot on ihanat. Itse ratkaisin tuon ovikranssin kiinnitys ongelman, että laitoin sen oven viereen, johon naulan sai helposti kiinnitettyä.

  Nuo liimattavat ja irrotettavat sisustuskoukut näyttävät näppäriltä. Täytyykin kaupasta katsella, josko niitä löytyisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *