Hae
Anna Liljeroos

Pelastus pienestä purkista

IMG_20150528_144350

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Vichy

Pienten mukeloiden äitinä oma jaksaminen on välillä kortilla. On kausia jolloin lapset valvottaa ja unimäärä jää vähäiseksi. Välillä huomaan haahuilevani yöpaidassa pitkälle päivään ja meikkaaminen on ihan vieras sana. Mulla on kuitenkin muutama rutiini jotka pitää mut järjissään ja yksi niistä on illalla se, että illalla pesen kasvot ja levittelen yöksi ihovoiteen. Toinen on aamulla se, että keitän kahvia ja joka aamu valitsen kahvikupin fiiliksen mukaan 🙂 Mulla on aika kokoelma erilaisia kahvimukeja ja joskus kädet on jo mukinkorvassa kun vaihdan vielä valintaani. Oikea kuppi oikeaan päivään! Kuvissa mun eilinen aamupala ja valintani eiliseen päivään: jättimäisellä änkkärimukilla ei voi mennä metsään!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Ihonhoidossa Vichy on yksi mun all time favorite merkkejä! Se on luotettavaa apteekkilaatua ja sain sen Idéalia sarjasta testattavaksi sarjaan juuri täydentäneen tuotteen Idéalia Skin Sleep yövoiteen. Se on geelimäinen voide kuivalle iholle jonka vaikuttavina aineina mm. hedelmähappoja, B3-vitamiinia, kofeiinia sekä korjaavia öljyjä. Niiden avulla voide työskentelee yön aikana kasvoilla siten, että aamulla iho on levänneen näköinen, sen väri on tasainen ja freesi ja että ihon pinta näyttää hyvinvoivalta ja kosteutetulta. Tuotetta on myös testattu testiryhmällä, jonka jäsenet todella tietävät, mitä on elää epäsäännöllisessä vuorokausirytmissä ja miten se ihoon vaikuttaa: aikavyöhykkeitä ylittävillä lentoemännillä, yövuoroja tekevillä sairaanhoitajilla sekä pienten lasten äideillä 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Mä itse oon aivan rakastunut tähän tuotteeseen. Mulla on samasta sarjasta myös seerumi ja silmänympärysvoide ja niitäkin olen kokeillut. Idéalia Skin Sleep tuntuu iholla aivan ihanalta ja sen koostumus on juuri tarpeeksi täyteläinen. En pidä liian ohuista voiteista, enkä toisaalta myöskään koko kasvojen iholla liian paksusta perusvoiteesta. Kun iho lepää yöllä ja voide tekee taikojaan niin aamulla peilistä katsoo paljon pirteämpi ilmestys. Mulla iho kertoo nopeasti mitä mieltä se on huonosti nukutuista öistä joten palauttava yövoide on enemmänkin kuin must juttu! Erityistä plussaa kauniista purkista, peilimäisestä kannesta ja siitä että tuote on hypoallergeeninen, parabeeniton ja sopii herkälle iholle.

IMG_20150528_154530

SAMSUNG CSC

 

Vichyllä on meneillään heidän Facebook-sivuillaan kampanja jossa on jaossa hyvän yön settejä! Nimeä henkilö, jonka ajattelet ansaitsevan hyvän yön unen ja voit voittaa mahtavan Vichy #WakeUpBeautiful -nukkumispaketin, joka sisältää yön luksuskylpylässä sinulle ja nimeämällesi henkilölle. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄÄLLÄ!

Sen lisäksi ARVON blogissa KAKSI pakettia lukijoiden kesken. Paketeissa on mukana Idéalia Skin Sleep yövoide ja Idéalia päivävoide. Heitä kommentilla jossa kerrot onko tuotteet sinulle tarpeen. Minkälainen elämäntilanne sinulla kenties on ja haluaisitko sinä herätä kauniina aamuun? 🙂 Blogiarvonta suoritetaan viikon kuluttua. Onnea kaikille kilpailuun ja arvontaan!

IMG_20150528_191854

210 kommenttia

 1. Kaija kirjoitti:

  Tuotteethan olis kuin mulle tehty! Kolmivuorotyö ja kolme lasta, joten aamulla ei aina ole niin hehkeä olo, kun silmänsä auki saa. En ole vielä vichyn tuotteita juuri käyttänyt, joten senkin puolesta kiinnostaa.

 2. Anna kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi. Valoisat yöt verottavat yöunia ja kiireisinä päivinä ei ehdi juurikaan panostaa ihonhoitoon. Olisi ihana kun voide tekisi yöllä taikojaan ja saisi herätä aamuun raikkaana 🙂

 3. Veera.I kirjoitti:

  Moi! Vichy-paketti tulisi todella tarpeeseen, ja tarkoitan oikeasti TODELLA. 😀 Meidän pikkumiehellä (6kk) on alkaneet yöt olemaab vaihteeksi aika levottomia, ja voitte vain kuvitella miltä tämä äiti näyttää aamulla hyvin valvotun yön jälkeen… Meikkaaminen tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta ja saatan viihtyä pyjamassani vielä puolenpäivän jälkeenkin. Tämä äiti haluaisi olla vähän freesimpi !

 4. Janna kirjoitti:

  Kyllä tarpeeseen tulisi! Kolmivuorotyötä tekevä hoitsu kun oon, niin yövuorojen jälkeen se näkyy kyllä naamasta! Ton kaltanen tuote olisi ihan täydellinen 🙂

  Ps. Ihana blogi sulla! Pidemmän aikaa oon jo seurannut. Sulla on upee elämänasenne.

 5. IhanaElämä kirjoitti:

  Pienten lasten äiti ja stressaava työ,ei hyvä yhdistelmä Elämässä viime vuosina ollut monta ikävää ja rankkaa asiaa. Läheisten kuolemaa ja sairastamista mutta näiden jälkeen on oppinut arvostamaan sitä ihan perusarkea ja että elämä on tässä ja nyt. Ikuinen sitku – ihminen opettelee nytku – elämää nämä tuotteet tulisi enemmän kuin tarpeen ♡

 6. Emma Peltonen kirjoitti:

  Kuulostaa unelmatuotteelta Teen kolmivuorotyötä eli rytmit on aikamoiset Lisäksi nyt siitepölyallergia saanut naamankin näyttämään seinään paiskatulta

 7. Satu kirjoitti:

  Olisi todellakin tarpeen! Olen siirtynyt hoitovapaalta töihin 2kk sitten joista yli puolet on 1,5v tytär sairastellut, joten unta ei ole ollut todellakaan liikaa! Ja se näkyy ihosta, valitettavan hyvin.

 8. Ansku kirjoitti:

  Ottaisin nämä tuotteet oikein mielelläni piristykseksi alkuraskauden jäätävän väsymyksen keskellä! 🙂

 9. ils kirjoitti:

  9kk täyttävän vilkkaan poikalapsen äitinä kaikki hemmottelu on tervetullutta 🙂 toki tämä lahja olisi myös passeli jollekin hyvistä ystävistäni! Kiitos vielä mahtavasta blogista! Ennen tänne sivuille eksymistä en niin blogi maailmasta välittänytkään, nyt seuraan jo kahta 🙂 Hyvää kesän jatkoa!

 10. Minskuliina kirjoitti:

  Oih mikä pelastus odottaa, jos arvonta suosii 🙂 Teen tällä hetkellä vuorotyötä lastensuojelulaitoksessa. Mistään säänöllisestä elämästä tai arkirytmistä ei siis ole tietoakaan. Lisäksi rankka henkinen työ verottaa jaksamista ja siihen kun lisää epäsäännöllisen rytmin niin vaikea arvata miltä täällä näytetään 😉 Toki pyrin päivittäin juomaan ja syömään riittävästi ja terveellisesti, mutta haastavaa on. Kesä on kiva, mutta pimentävät verhot tekisivät nukkumisesta yövuorojen jälkeen helpompaa, hehh.

 11. Uneton kirjoitti:

  Olisin hyvien yöunien tarpeessa, sillä stressaava kevät on vienyt yöunien lisäksi voimat niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kulunut kevät on sujunut pääsykokeisiin valmistautumisessa, sekä kolmea eri työtä tehden, joten oma aika ja rentoutuminen on ollut kortilla, mikä on johtanut ylikuormittumiseen. On vaikea iltaisin rauhoittua nukkumaan. Olisi kuitenkin mukava peittää unettoman yön jäljet kasvoiltaan, niin ei aina tarvitsisi olla selittelemässä kaikille elämäntilannettaan 🙂

 12. ilona kirjoitti:

  Mulla on just loppumassa edellinen voide ja tarkoitus ollut kokeilla noita Vichyn tuotteita! Mulla ei ole koskaan ollut kuin yksi tuote aamua iltaa ja aina vain juurikin noita perusvoiteita. Pitäis vähän viittiä panostaa! Iho-ongelmia on ollut aina, milloin finniä milloin kuivuutta. Ja silti niin laiska näkemään vaivaa. Eli olen arvonnassa mukana 🙂

 13. Miia kirjoitti:

  Kyllä kelpaisi, rasvaan itseni joka ilta perusvoiteilla, ihana olisi kokeilla välillä ihan vaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Meillä asustaa 3 teini-ikäistä ”lapsukaista”, he kyllä välillä keksivät kaikenlaista, mikä saa äidin usein valvomaan huolissaan..
  ps. vuosia sinua seuranneena, tämä taitaa olla ihka ensimmäinen kommenttini 🙂

 14. Marjo kirjoitti:

  Näyttää NIIN raikkaalta! Vichyn tuotteita olen jonkin verran käyttänyt, minulla on aika herkkä iho ja monet ”sensitive” tuotteetkin tuppaa kirvelemään ja saamaan ihossa aikaa puna-laikukkaan reaktion..Tulisi kyllä tarpeeseen, kevät ollu yhtä lentoa ja naama on harmaa ja väsähtänyt. Lapset ja työ vie energiaa ja kesälomaa odotan, siihen vielä 2kk. Viimeeksi 7v sitten ollut kesälomalla joten enrgiat on aikalailla lopussa.

  P.s ihanan pinkit kuvat <3

 15. Sari kirjoitti:

  Viimeiset rutistukset töissä ennen lomia, yöunet vähissä ja silmäpussit venyvät. Kaikki apu on tarpeen, että näyttäisi edes hieman ihmiseltä kauniissa kevätauringossa 🙂 Vichy on muuten yksi minunkin lempituotteista!

  Iloa viikonloppuun Anna 🙂

 16. SatuMaa kirjoitti:

  2 pientä poikaa. Toinen syö 6 kertaa yössä. Tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Näytän ihan huuhkajalta aamulla. Lisäksi oon köyhä.

 17. Jenny kirjoitti:

  Oi! Kuulostaa mahtavalta tuotteelta. Olisin juuri tuollaisen voiteen tarpeessa. Teen vuorotyötä ja usein ihoni on kuiva ja punakka. Vapaata ei juurikaan ole kun käyn täysipäiväisen työn ohessa koulua joten olisi ihana herätä kauniina joskus aamuun 🙂

 18. Tatjana kirjoitti:

  Minulla on samantapainen elämäntilanne kuin sinulla, tosin vain yhden lapsen kera. Poikamme tulee pian 10kk, mutta edelleen meillä herätään vähintään kerran syömään ja kerran tai pari sen lisäksi muuten vaan. Hän ei kylläkään valvosekele yöllä vaan tissillä/tutulla jatkaa unia, mutta silti 10 kk katkonaiset unet alkavat tuntua ja näkyä. Elokuussa olisi edessä töihinpaluu ja väsymys varmaan kasvaa potenssiin 10.
  Kaikki pienikin apu otetaan vastaan, vaikka sitten vaan väsymyksen merkkejä häivyttämään 😀

 19. Sirpa kirjoitti:

  Vichyn tuotteet ovat kyllä niin laadukkaita ja ylellisiä kohtuuhinnalla! Ilta- ja viikonlopputyö kuormittaa myös ihoa. Kun lapset olivat pieniä, ajattelin tilanteen helpottavan hiedän kasvaessa. Ja hah! Isot lapset, isot murheet. Kolme teinipoikaa 12v, 16v ja 18v haastavat äidin päivästä toiseen. Pari viime viikkoa on menty vähillä ja heikoilla unilla, koska iloinen asia vähän stressaa: esikoisen yo-juhlat huomenna. Ei valitevasti palkinto ehdi huomisaamuun, mutta onneksi tehoseerumit löytyvät siihen hätään 😉 Mutta elvytystä tarvitaan myös juhlinnan jälkeen arjen taas koittaessa 🙂

 20. Hanna kirjoitti:

  Oi, mikä arvonta – tähän on pakko osallistua! 🙂

  Olen viimeisilläni raskaana ja kunmon yöunista en ole saanut nauttia enää moneen viikkoon. Eikä helpotusta ole luvassa pikkuisen syntymän jälkeen, sillä sittenhän ne yövalvomiset vasta alkavatkin 🙂 Todella pintakuiva ihoni ei huonoista yöunista oikein tykkää vaan aamuisin ihoni näyttää melkoisen kamalalta…on testattu useita eri voiteita – mm. Elisabeth Ardenilta, Skin Doctorsilta ja ihan perus-Niveastakin mutta turhaan…ehkä Vichystä olisi apua? 🙂

 21. Jenni kirjoitti:

  Noi sopisi kyllä mulle…. Opiskelijana joutuu tekemään kaikki projekteja yötä myöten ja aamulla kyllä kanssa on sen näköinen…..

 22. Päivi kirjoitti:

  Ikä tekee tepposet yöunille ja iholle :/

 23. jiip kirjoitti:

  Itse en vuorotyötä tee eikä minulla ole edes lapsia, mutta ihoni on kuluneen vuoden aikana heittäny härän pyllyä. Toisaalta ihoni tarvitsis todella rasvaista ja tuhtia voidetta ja toisaalta taas kevyttä ja korjaavaa voidetta. Ollut todella vaikea löytää itselle sopivia tuotteita. Siksi olisikin kiva kokeilla miten VIchyn tuotteet soveltuisivat minun iholle. Jatkossa niihin vois sijoittaa itsekin, jos ihoni tuntuisis tykkäävän niistä.

 24. Minna kirjoitti:

  Näitä olisi kyllä mukava päästä testaamaan! Oma ihoni on herkkä ja sopivan voiteen löytäminen on todella vaikeaa, tätä voidetta olisi mukava kokeilla ja katsoa sopisiko se iholleni 🙂

 25. May kirjoitti:

  Kelpaisi! Unet on varsinkin viime viikkoina jääneet vähiin eikä silmääpusseille näy loppua. Oon laiska hankkimaan omia rasvoja joten lainaan aina äidiltä ja siskolta 😀

 26. niinuli kirjoitti:

  Yes! ma-pe 7-15 töissä, kaksi lasta ja 5-10h treeniä siihin päälle per viikko. Tarpeeseen tulis…. 🙂

 27. Opiskelijatyttönen kirjoitti:

  Oishan ne tarpeen. 😉 Mulla on ex. akneiho, joten kirkastusta kaipaisi!! 🙂

 28. Nina kirjoitti:

  Opiskelen, teen kolmivuorotyötä eikä tänä kesänä ole lainkaan kesälomaa… 🙁 Todella voiteiden tarpeessa!!

 29. Jenni kirjoitti:

  Hep! Täällä yksi raskaan työn raataja! Kolmivuorotyö ja paaaaljon yövuoroja viimeaikoina! Tulisi oikein hyvään tarpeeseen 🙂 herkkä ihoni kiittäisi tuotteista!

 30. Anu Lämsä kirjoitti:

  Sopii herkälle.. sitten sopii mulle myös. Enpä ole rasvoja vielä kokeillut yhtään- ehkä olisi tarve jo 35- veenä aloittaa jotta olisi edes siedettävä peilikuva lopunelämän

 31. Kristiina kirjoitti:

  Nämä tuotteet sopisivat minulle todella hyvin! 🙂 Opiskelen ja käyn töissä ja elämä on tosi kiireistä tällä hetkellä. Tänä vuonna täytän myös 30 vuotta ja ikä ja väsymys näkyy kasvoilla.

 32. Mi kirjoitti:

  Me on just saatu tonttiarvonnasta tontti, nyt kovasti pähkäillään millainen talo tontille sopisi, entä pohja. Onko meistä rakentamaan, mitä, miten, milloin, mitä maksaa jne. Stressitasot huitelee jo nyt pilvissä, unen tulo viivästyy ja unissa tapahtuu ties mitä painajaisia raksalla tai talolla (jota ei oo vielä suunniteltukaan). Tarvetta voitolle olisi!

 33. MiinusKymmenen kirjoitti:

  Sen verran paha stressi on päällä tulevaisuuden suhteen, että kaunis iho olisi yksi huoli vähemmän 🙂

 34. Tiia kirjoitti:

  Ihonhoitotuotteille olisi TODELLAKIN tarvetta! Olen kahden lapsen semisti kiireellinen äiti, esikoinen 3,5v ja nuorimmainen kohta 6kk. Tekemistä siis riittää ja ihonhoito rutiinini ovat kyllä suorastaan surkeat. Aamulla läästin meikit naaman ja illalla pesen ne nestesaippualla pois. Perusvoidetta päälle ja valmista on! Aika karmeaa… Vielä ei ole paljoa ikää mittarissa (25), joten ehkä herään tähän kamaluuteen jonain aamuna kun huomaan että naama ei olekkaan enää 18-vuotiaan ja peli on jo ns. menetetty. Nyt olisi ehkä hyvä aika aloittaa?

 35. anne k. kirjoitti:

  Minulle!! Työ, treeni ja lapsi. Välillä arjesta tulee minuuttipeliä jos meinaa jokaisen tehdä edes puoliksi hyvin. Aamut alkaa klo 4 koiran ulkoilutuksella ja päiväkotiin ja töihin kuudeksi. Yöllä herätään rakkaan lapsen kanssa edelleen. Tarviin tätä!!

 36. Sabina kirjoitti:

  Oiiiiii tämä paketti sopisi nyt minulle niin hyvin! Eli nuorempi lapseni, joka nukkuu todella levottomasti JA kehtaa vielä herätä aikaisin ( tänään klo 5.30) . Minun yöuneni on viimeisen vuoden aikana ollut 2-3 tunnin pätkissä ja sen kyllä huomaa. Ja ennenkuin sanot että mene aikaisemmin nukkumaan niin ei onnistu, teen 3-4 iltaa viikossa keikkatyötä ( olen sairaanhoitaja). Eli kyllä tämä piristäisi tämän väsyneen zombie äidin!

 37. Marja kirjoitti:

  Voi väsyneet silmät ja iho. Poika 10 kk ja energiaa tarvitsisi iho 🙂

 38. Muumimamma kirjoitti:

  Mulle,todellaki! Opiskelu ja pienet lapset..you know? 😉

 39. mewqi kirjoitti:

  Fyysinen kaksivuorotyö, kaksi alle viisi vuotiasta vilkasta lasta + raskaana. Lisättäköön vielä päällä oleva stressi. 🙂

 40. Johanna kirjoitti:

  Kyllä kiitos! Kohta vuoden ikäisen tytön äitinä, joka heräilee edelleen monta kertaa yössä tuotteet tulisivat todella tarpeeseen. Tämän lisäksi ilta-ja -viikonlopputyöt näkyvät tämän mamman kasvoilla

 41. Miiu kirjoitti:

  Itselläni on 9 kk pieni vauveli, joka joskus saattaa valvottaa öisin 🙂
  Aamuisin tulee käytettyä kaikki mahdolliset ihonsävyn heleyttäjätt ym. jotta en olisi niin kulahtaneen näköinen, vaikka olo on sellainen! Käytössä on Idealian päivävoide(Ihana tuoksu) joka vetelee viimeisiään ja silmänympärysvoide. Olen haikaillen tutkinut uutta yövoidetta, mutta näin kotimammana ei ihan pysty sijoittamaan 40 euron yövoiteeseen. Tulisi tarpeeseen!

 42. heke kirjoitti:

  Kuiva ihoni kaipaa huolenpitoa. Ja pienten lasten äitinä yöheräämiset tuttua juttua, silti töissä pitäisi olla skarpin näköisenä seuraavana päivänä.

 43. Timsu kirjoitti:

  Olen vasta lähivuosina löytänyt rutiinin kasvojen hoitoon. Vichyn tuotteet ovat munkin suosikkeja!

 44. tiia kirjoitti:

  Kahden pienen lapsosen äitinä yöunet on epäsäännöllisen säännölliset. Mun iho stressaa enenmmän ku muu kroppa ja naamasta näkee unien määrän sekä laadun. Vichyn tuotteet on ollut munki kaapissa suosikkeja ja uutta sarjaa olis kiva testata:) Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

  T.tiia

 45. KaDa kirjoitti:

  Tarpeeseen tulis! Atoopinen iho, jota oon hölvänny jo vuoden päivät pelkällä erioililla, kun en jaksa tuhlata enää penniäkään kalliisiin voiteisiin todetakseni vain, että iho kuoriutuu niistä irti ja erioili nyt ei sitä ehkä maailman parhaassa kunnossa pidä, mutta ei se kasvojen iho siitä hermostukkaan ihan totaalisesti. Siksi ois oiva tilaisuus päästä nyt kokeilemaan tuota vichyä ja jos se toimii niin tietäispä sitten, että siihen kannattaa satsata jatkossa. 🙂

 46. Essi kirjoitti:

  Oi, tulis tännekin tarpeeseen esikoisen eskari loppui tänään ja kuopuksen laskettuaika koittaa 8.6 nyt jo yöt on yhtä tuskaa mitä ne mahtaa olla sitten vauvan kanssa… olis siistiä edes naamasta näyttää pirteemmältä 😉

 47. Jenni kirjoitti:

  Täällä yksi kolmivuorotyötä tekevä hoitsu ilmoittautuu! Työaikojen epäsäännöllisyyden vuoksi yöunet vaihtelevat laidasta laitaan. Varsinkin yövuorot jättävät jälkensä kasvoille, joten mielelläni ottaisin kyseiset tuotteet testiin 🙂

 48. Soile kirjoitti:

  Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, käytän muutenkin Vichyn ihonhoitotuotteita. Nyt on kestoväsymystä koko ajan päällä kun valoisa aamu herättää liian aikaisin…

 49. Krista kirjoitti:

  Ois nää ois tosi tarpeen koska mun iho huutaa laadukkaita tuotteita ja koska Vichy ♡ Lapsen uhmaikä, koventuvat maratontreenit ja synkkä kevät on tehnyt musta harmaan. Mulle kiitos 🙂

 50. Kirsi K. kirjoitti:

  Aivan ihana tuote, pienen lapsen äitinä ja toista odotellessa yöunet eivät valitettavasti aina virkistä riittävästi. Kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta, vaikka se sitten tulisi kauniista, vaaleanpunaisesta purkista. 🙂

 51. sanna kirjoitti:

  todellakin olisi tarpeen.pari vuotta sitten etsin kuumeisesti sarjaa joka passaissi krantulle iholleni,lopulta löysin vichyn.nyt kun pienet tulot on suunnattu saliin + parempaan ruokaan ,mennyt pihistämään ihon hoito tuotteista,se näkyy ihossani..kuten myös stressaava kevät,siitepöly kausi ja uni ongelmat.tämä olisi lotto voitto. ihanaa kesää ja ihania unia 🙂

 52. Sanna kirjoitti:

  Oih, todella tulisi tarpeen. Kiireinen kolmivuorotyö, pienet lapset ja jatkuva pieni (tai isompi) stressi päällä.
  Kiitos sulle, että jaksat kirjoittaa niin elämänmakuista blogia 🙂

 53. Tiitu kirjoitti:

  Voi! Nää tulis niiiin tarpeeseen! Ihana vauvani 9kk heräilee vieläkin ajoittain 5-7/yö, ja jos vauva nukkuu, heräilee 2-vuotias! Mikäli joskus nämä lapset nukkuvat yönsä hyvin, keksii koira koiruuksia ja herättelee yöllä, että miksei kukaan liiku mihinkään 😀

 54. Krista kirjoitti:

  Todellakin tulisi tarpeeseen. Herkkä iho yhdistettynä kolmen pienen lapsen yöhulinoihin jättää jälkensä kasvoihini.

 55. Reija kirjoitti:

  Yöunet, hmm. Kokonainen nukuttu yö viimeksi kesäkuussa 2011. Nyt heräilee pian 9kk ikäinen jota valvottaa hampaat ja uudet taidot. En muista edes milloin viimeksi ehdin illalla voidetta naamaani laittaa 😛 Päiväuneton kolmevee pitää huolen siitä että päivisin on hulinaa!

 56. Sini kirjoitti:

  No huh kuinka osuva arvonta! Itselläni vähän samanlainen tilanne kuin sinullakin. Kolme pientä alle 4-vuotiasta lasta, nuorin 4kk. Kuvittelin, että kolmas lapsi on sitten se helpoin ja leppoisin ja nukkuu tietty yöt ja päivät, kun kaksi vanhempaa eivät sitä todellakaan aikoinaan tehneet. No juu ei mennyt kuin Strömsössä tämän äipän toiveet 😀 Meidän pikkupoju on oikea mamman paras kaveri ja haluaisi sylitellä ja tissutella 24/7 ihan koko ajan. Jos yritän vaikkapa kokata ruokaa muulle perheelle ja asettelen ajattelevaisesti vauvelin siihen 20cm päähän sitteriin katsekontaktiin, niin johan alkaa älinä ja möykkä! Sylissä vain hyvä…ja yöllä tietty vieressä. Muuten tuo perhepetihommeli olisi itselleni ihan ok, mutta niskat ovat niiiiin jumissa, kun yritän nukkua vauva vieressä mahdollisimman hiljaa ja paikoillaan, ettei Herra Ylhäisyys herää 🙂 Kyllä on tämä kolmas tapaus vanhentanut tätä mamia ainakin 10 vuotta! Aamulla silmäpussien suoristukseen tarvitaan ISO kuppi kahvia ja kunnon voiteet (jos vain jaksaisin ne naamalleni lätkäistä). No ehkä se tästä helpottaa…sitten 5 vuoden kuluttua 😀 😀

 57. Meri kirjoitti:

  Kiva arvonta! Valmistuin juuri yliopistosta ja tämä kevät on mennyt melkoisen stressin kourissa, kun olen totutellut työelämän haasteisiin. Mustat silmänaluset kaipaavat kunnon ihmeitä 🙂

 58. Mini kirjoitti:

  Perheessä pieniä lapsia ja yöt riekkuva juuri kääntymään oppinut vauva, huoh…tiedät varmaan sen aamutunteen 😉

 59. Henna kirjoitti:

  Vauvavuodesta selvitty, joten nyt olisi aika laittaa mamma taas kuosiin! 🙂

 60. Lena kirjoitti:

  Kyllä tulisi tarpeen. Näin kesän kynnyksellä olisi muutenkin kiva kokeilla ihan uusia tuotteita. Iho kaipaa kunnon voiteita pitkän ja kylmän talven jälkeen. Töitä on tehty PALJON ja sisällä istuttu liikaa tietokoneen ääressä (siis työn vuoksi, heh) ja se näkyy ihossani!

 61. Päivi kirjoitti:

  Onpa ihana arvonta. Todellakin tulisivat voiteet tarpeeseen. Ihoni on talven jäljiltä stressaantunut, eloton ja veltto, joten olisi kiva kokeilla jotain laadukasta tuotetta, josko siitä olisi elvyttämään kasvoni 🙂

 62. SAMP kirjoitti:

  Syksyn kiireiset yöpäivystykset ja sitä seurannut mamma”loma” ovat vieneet viimeisetkin kauneuden- ja hehkeydenrippeet tämän äidin kasvoilta. Enää ei kysytty papereita Alkon kassalla, kun hain kuoharipulloja lähestyviin äitini syntymäpäiväjuhliin…yritän uskotella, että kyse oli siitä, että vauva oli mukana 😉

 63. Teija kirjoitti:

  Kuinkahan paljon nämä taikoja tekisi yön aikana?? Näin kun on kaksi alle 1,5 lasta öisin valvottamassa, niin ihan avomiehen puolesta toivoisin näitä itselleni… Jos vaimoke näyttäisi edes yhtään kivalta aamulla….??

 64. Asta kirjoitti:

  Ihmevoiteet olisivat tarpeen. Rankka kevät takana ja raskaus aiheuttaa unettomuutta. Kaikki tämä näkyy tietysti myös ihossa.

 65. AnnaB kirjoitti:

  Todellakin tulisi tarpeeseen palauttava yövoide, kun on ajoittain kiireinen ja stressaava työ ja kaksi pientä lasta voivat yöunet jäädä pakostakin lyhyiksi ja tässä yli 30 v iässä se jo näkyy helposti naamasta, että on jäänyt unet saamatta 🙂

  Heleyttä ja virkeyttä iholle, tänne!

 66. ellli kirjoitti:

  Kyllä kiitos haluaisin herätä kauniina! Pieni lapsi ja opiskelut (koulutehtäväthän tehdään tietty yöaikaan, kun lapsi nukkuu!) valvottavat öisin.

 67. Susanna kirjoitti:

  Minulle kelpaisi myös ihoa virkistävät kasvorasvat! 🙂 Eilen kotiuduttiin kuopuksemme kanssa sairaalan lastenosastolta, jossa vietimme 2,5 vuorokautta eristyksissä pojan hengitysvaikeuksien ja keuhkokuumeen takia. Nyt sitten kotona jatkuu seuraavat pari viikkoa yötä päivää säännöllinen keuhkoputkia avaava lääkitys babyhalerilla. Tulipa todettua taas, että kyllä se ihan tavallinen lapsiperheen arki on ihanaa, kunhan vaan kaikki on terveitä! Nyt kuitenkin minulle kelpaa kaikki apu väsymyksen poistoon ja vichyn tuotteet ovat olleet minunkin suosikkeja ihonhoidossa. Tosin juuri noita kyseisiä tuotteita en ole koskaan kokeillut..

 68. Elina Mäkelä kirjoitti:

  Antaisin tämän lahjana pikkusiskolleni, joka juuri valmistui unelma-ammattiinsa, kätilöksi.
  17 yhtäjaksoista opintovuotta on varmasti kuluttanut ja syönyt hyviä yöunia.
  Nyt kaiken rupeaman jälkeen, hän ansaitsee hyvät yöunet ja hyvinvoivan, raikkaan ihon.
  Pirteänä hän jaksaa tehdä tärkeää työtä: ottaa vastaan pieniä ihmisenalkuja tähän suureen maailmaan <3

 69. Hanne-B kirjoitti:

  Oi osallistun! Aikuisiän akne joka välillä pahempi ja välillä parempi. .. olisi kiva saada nämä kokeiluun auttaisiko ne yhtään…ja p.s mulla on aivan sama ton mukin kanssa, miten muki voikin tehdä paljon iloa aamuun !

 70. mii kirjoitti:

  Gradu on loppusuoralla, joten nyt tarvisin kaikki keinot käyttöön!! 🙂

 71. Sanna Ruohotie kirjoitti:

  Sopisi mulle mainiosti. Kolme alle kouluikäistä ja unta liian vähän. Ikääkin jo yli 35 ni kaikki apu tarpeen. Ihana blogi sulla 🙂

 72. Ripsu kirjoitti:

  Tuotteet olisivat ihan loistava lahja ihanalle siskolleni, jolla on kohta syntymäpäivä. Kahden pienen lapsen (kohta 3 v ja 4 kk) äitinä ja paljon työmatkoja tekevän miehen puolisona siskoni on selvinnyt hienosti mutta kaipaisi varmasti pientä hemmottelua noiden tuotteiden muodossa 🙂

 73. Kipinä kirjoitti:

  Pian 45v ja kaksi alakouluikäistä. 3-vuorotyötä sairaanhoitajana. Jalat kovilla työn takia ja Vichyn voide halkeileville/ pykiville kantapäille on aivan mielettömän hyvä!! Suosittelen! Ikä tekee jo tehtäväänsä, eli olen yksi Vichyn tuotteiden halukas käyttäjä.

 74. Elle kirjoitti:

  Jees pliis!!! Kuulostaa kyllä niin hyvältä voiteelta, että kelpaisi! Itse teen kolmivuorotyötä, jossa kyllä helposti näyttää iho ihan kamalalta, väsyneen näköseltä vielä silmäpusseineen! Etenkin yövuorojen jälkeen saan usein kommenttia että näytätpä väsyneeltä, mikä ei tosiaan oo ihme.. Tällänen ihmevoide saattaisi olla siis aika nappivalinta mun iholle, kun noi unirytmit muuttuu ja vaihtelee kokoajan 🙂

 75. Suvi H kirjoitti:

  Olisi kyllä todella tarpeen nuo voiteet! Meidän vauva on 10kk ikäinen ja edelleen yöllä herätään useamman kerran. En enää muista milloin olen viimeksi nukkunut kunnon yöunet, kun raskaana ollessakin yöunet oli todella katkonaisia. Aamulla peilistä katsoo todella väsähtäneen näköinen äiti.

 76. Evetsu kirjoitti:

  Kyllä kiitos, haluaisin herätä kauniina aamuun! Oiskohan se pelastanu meikäläisen tänäaamuna, kun nukuin lahjakkaasti pommiin ja lähdin pikapikavauhtia töihin 😀 Hoitoala, kolmivuorotyö ja jatkuvasti perseellään olevat unirytmit. Eikä sitä viikonpäivistäkään oo aina ihan selvillä…heh.

 77. Salla kirjoitti:

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen. 40 vuotta tuli äskettäin täyteen ja se alkaa näkyä.

 78. mariem kirjoitti:

  Teen vuorotyötä, joskus päivä- ja yövuoroja useamman viikossa sekaisin, rytmi muuttuu jatkuvasti ja välillä aamulla peilistä katsoo turvonnut kummitus. Täytyy kokeilla vichya ehdottomasti! 🙂

 79. MM kirjoitti:

  Tarpeeseen. Huonosti nukkuminen näkyy naamassa, apua kaivataan.

 80. Sundaysunday kirjoitti:

  Pienen vauvan/taaperon äitinä piristys purkissa olisi tarpeen ja mukavaa vaihtelua nykyiselle halpisvoiteelle 🙂

 81. Heidi kirjoitti:

  Keski-ikäisen keskiyön keskiset vaivat ja valvomiset. Piristäisi varmasti meikäläisenkin naamaa.

 82. Emilia kirjoitti:

  Oispa kiva piristys tälläselle 5kk vanhan vauvan äidille 🙂

 83. Niina kirjoitti:

  Tekisi hyvää rakennustyömaan väsyttäneelle ja toisen lapsen odotusajan hormonihirmu- iholle 🙂

 84. Marja kirjoitti:

  Koska noi purkit on niin kauniita! Riittääkö se perusteeksi? 🙂

 85. Hanna kirjoitti:

  Kaksi päivää vanha tyttö tullee pitämään yöt kiireisinä jonkun aikaa, joten tarpeeseen tulisi 🙂

 86. Miina kirjoitti:

  Tulisi kyllä tarpeeseen mun pisamaiholle, johon on paikoitellen alkanut tuleen näppyjä e-pillereiden lopetuksen jälkeen 😀 Tiistaina tulee täyteen 23 vuotta, ja jonkin mittarin mukaan myöskin silmänympärysvoidetta tulisi alkaa käyttämään 🙂 Mukavaa kesää Anna!

 87. AnnaE kirjoitti:

  Todellakin tarpeeseen tulisi ”ruuhkavuosissa” 😉

 88. Sumu kirjoitti:

  Odotan esikoistani näin kolmikymppisenä ja hyvin nukutut yöt tuntuvat olevan harvassa jo nyt, kun pienokaista odotetaan maailmaan vielä noin kaksi kuukautta 🙂 Voin vain kuvitella, minkälainen tilanne on vauvan syntymän jälkeen. Uskon, etteivät silmäpussit pääse ainakaan pienenemään.

 89. kati kirjoitti:

  Oisin niin näiden Vichy tuotteiden tarpeessa!! Kaksi pientä lasta,jotka nukkuvat tällä hetkellä erittäin huonosti yöt…aamulla peilistä katsoo hirviö..

 90. Alexandra kirjoitti:

  Tottakai haluaisin herätä kauniina aamuun 🙂 Haastetta siihen tuo kuitenkin vaativa työ & öisin hääräävä koiranpentu sekä aamuyöstä herättävä päivänvalo.

 91. tt3 kirjoitti:

  Kyllä olisi tarvetta tuotteille. Aina ei ehdi nukkua tarpeeksi, mutta olisi kiva näyttää silti niin hyvältä kuin olisi mahdollista. 🙂

 92. Mertsi kirjoitti:

  Hei, en voita ikinä missään mitään mutta kokeilen nyt onneani 🙂
  Kohta 2v taapero ja koulu ka 2 muuttoa lyhyen akan sisällä joten todellakin tulee tarpeeseen 🙂
  Puhumattakaan, että budjetti repeilee saumoista!
  Ihanaa kesää Anna!
  Mertsi

 93. emski kirjoitti:

  Jos arpaonni osuisi kohdalleni, lähtisivät tuotteet lahjaksi äidilleni, joka uskalsi vaihtaa alaa ja valmistui juuri maisteriksi. Aurinkoista kesää!

 94. Minhos kirjoitti:

  Tarvitsen! Näytän väsyneeltä! Ja vielä on etsinnässä oma suosikki ihonhoitosarja, joten olisi kiva kokeilla näitäkin.

 95. Katariina kirjoitti:

  Ihanalta kuulostaa paketti! Täällä kans jatkuvasti kipeän pienen lapsen äiti kaipaisi virkeyttä iholle. Muutenkin omaan huonon ihon ja työni on ilta-ja yöpainoitteista mikä ei helpota kotihoidossa olevan lapsen kanssa telmimistä. Rakkaus vie pitkälle energisyydessä, mutta iholle se ei oikein auta 😉

 96. Maikki kirjoitti:

  Kiireisiä aamuja, väsyneitä iltoja. Pientä luksusta näihin hetkiin olisi tarpeen 🙂

 97. Henna kirjoitti:

  Tuotteet tulisi todellakin tarpeeseen. Pentukoiran omistajana tulee nukuttua levottomasti ja käytyä ulkonakin öisin. Olen vihdoinkin löytänyt myös miehen rinnalleni, joten olisi ihana herätä kauniina oman rakkaan vierestä huonoista yöunista huolimatta. 🙂

 98. Tiia kirjoitti:

  Teen kolmivuorotyötä ja elämä on muutenkin aika hektistä. Kesä tulee, mikä minulle merkitsee sitä että iho alkaa kukkimaan. Olen kokeillut kaikenlaisia rasvoja mutta sopivaa ei tunnu löytyvän.

 99. lennu kirjoitti:

  Vichy on lempparimerkki ja uutuus kuulostaa hyvältä. Olen aika huono nukkumaan ja työstressit vie helposti yöunet, vaikka kovasti koitankin unihygieniaan panostaa. Eli käyttöä ois!

 100. Jenniel kirjoitti:

  Tulisi tosiaan tarpeeseen tännekin! 😀 Olen neljän lapsen kotiäiti, ja tämä olisi ihanaa hemmottelua itselleni.

 101. Sini kirjoitti:

  Näille olisi kyllä käyttöä! Aikaiset aamuherätykset, pitkät työpäivät uudessa paikassa ja samalla yritän suorittaa opintoja. Olisi ihana tälläinen hemmottelutuotepaketti, enkä pistäisi pahekseni, jos aamulla herätessä näyttäisi jopa siltä, että on yöllä nukkunutkin!

 102. Saila kirjoitti:

  Kiitos Anna hienosta blogista! Olen seurannut kirjoituksiasi jo reilu kaksi vuotta ellen kauemminkin (ja kommentoin ekaa kertaa) ja pidän siitä, että kirjoitat myös muusta kuin fitneksestä. Olemme myös lähes samantapaisessa elämäntilanteessa molemmat jos vertailukohtana on ikä, lapset, koti jne… 🙂

  Siis kisaan: Elokuussa syntynyt vauva, lapsiperhearki ja nyt 2-vuorotöihin hetkeksi palanneena kaipaan aamuisin raikkaita kasvoja. Olen lievänä atoopikkona käyttänyt Vichyn Thermalia sarjaa viimeiset kahdeksan vuotta ja muuhun ei ole kannattanut vaihtaa! Välillä köyhäilin ja ostin jotain muuta, mutta siperia on palauttanut minut ruotuun…! 😀 Suosittelen Vichyä!

 103. Sanna kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi! Kolmen lapsen äitinä joista nuorin 10kk ja kaikki valvotut (edelleen valvon) yöt tehneet jälkensä ! Voisi koittaa herätä pirteenä

 104. ElinaM kirjoitti:

  Kaikki mikä vähän tekisi virkeämmän näköiseksi on tervetullutta. Ikä ja huonot yöunet näkyvät liiankin hyvin kasvoilla. Jos ei muuta apua niin ainakin tuo lahja virkistäisi mieltä.

 105. Maria kirjoitti:

  120cm leveässä ei ihan joka yö 4 henkeä saa nukuttua täydellisiä yöunia. 😉 nimim. lapset laittavat vanhemmat ruuvipenkkiin

 106. Alma kirjoitti:

  Tulisi tarpeeseen 🙂 Mun ihoni on tosi vaativa, ja sitä pitäis olla kokoajan kosteuttamassa ja hoitamassa…

 107. Milla kirjoitti:

  Kolmen pienen lapsen äitinä unet on välillä aika vähäisiä. Nyt aloitin uuden työn joka on vienyt viimeisetkin mehut. Töitä teemme miehen kanssa niin että kun toinen tulee kotiin aamuvuorosta niin toinen lähtee iltavuoroon. Näin lapset eivät tarvitse olla päiväkodissa. Tällä hetkellä en omista mitään kasvoille tarkoitettua. En siis rasvaa enkä edes puhdistusainetta Kunhan töistä alkaa rahaa kertymään niin voin ostaa erittäin pintakuivaan sekaihooni tuotteita joita todella tarvitsen. Tähän saattaa vaan aikaa vierähtää kuukausi tai jopa pari. Iho ei näytä hyvältä miltään osin joten kaipaisin todella piristystä päiviini

 108. Mirgga kirjoitti:

  Täällä yksi uupunut kotiäiti jonka iho on mennyt ihan kamalaan kuntoon raskauden jälkeen! Taapero menee unille puolilta öin ja vauva herää viideltä. Äiti pysyy tolpillaan kahvin voimalla 😉 Vichyä en ole testannutkaan ennen, apteekkituotteet ovat yleensäkkin melko uusi tuttavuus- olen ollut luonnonkosmetiikan suosija, mutta tehot eivät ehkä enää riitä!

 109. Päivi kirjoitti:

  Nämä viime viikot ovat olleet niin kiireisiä, että yöunetkin ovat jääneet lyhyiksi ja huonolaatuisiksi. Tunnen oloni väsyneeksi, ja näytän väsyneeltä, joten tulisi tarpeeseen.

 110. eve kirjoitti:

  Voih, hemmottelua minulle kiitos! Synnytin maanantaina esikoisemme ja elämä tuntuu nyt yhdeltä stressiltä – syökö vauva liikaa vai liian vähän, tarpeeksi usein vai liian harvoin, ynnämuita hölmöjä asioita. Oman itseni muistaminen olisi lienee paikallaan tässä mullistavan ihanassa elämänvaiheessa! 🙂

 111. Enni kirjoitti:

  Kyllähän laadukkaat tuotteet kasvoille tulisi tarpeeksi. Illatkin meinaa välillä lipsahtaa pitkänpuoleisiksi jolloin yö jää lyhyeksi.. 🙂

 112. Tiina kirjoitti:

  21 asunto-osakeyhtiön varsinaista yhtiökokousta pidetty ajalla maaliskuu-nykyhetki, lopputyö pian valmis AIT-tutkintoon, jääkiekkojoukkueenjohtajana tilinpäätös tehty. Mä olen ihan TÖÖÖT.

 113. Jenna kirjoitti:

  Setti olisi onnen omiaan minulle. Lapsiperheen arki on ihanaa, ja haluaisin että se näkyisi ihostakin! 🙂 Miehen yllättävä työttömyys on aiheuttanut vähän vähäunisempia öitä…

 114. Camilla Taipale kirjoitti:

  Aaaaa, nää tulis niin tarpeeseen! Koskahan viimeksi täydet yöunet…. Aamuisin silmäpussit roikkuu ja iho on harmaa kuin kevättalven loska! T: kahden pojun äiti

 115. HannaH kirjoitti:

  Kyllä varmaan jokainen nainen haluaa näyttää aamulla kauniilta, minä ainakin! Menin kaksi kuukautta sitten naimisiin ja pitäisi pitää huolta, että tuore vaimo ei pääse heti häiden jälkeen rupsahtamaan vaan jatkaa häitä edeltävää iloista säteilyä. 😉

 116. Maiju kirjoitti:

  Tulisi todella tarpeeseen, 11 kuukautta vanha lapsi heräilee edelleen öisin ja palasin kaiken lisäksi juuri vuorotöihin sairaalaan 🙂

 117. Jolanda kirjoitti:

  Vichyn tuotteet ovat melkeinpä ainoita, joita känkkyräiholleni kelpuutan. Näitä en ole vielä kokeillut, mutta uskoisin niiden olevan just perfect! Viime aikoina olen kärsinyt pahasta stressistä ja sekin valitettavasti näkyy ihossani…

 118. Haidie kirjoitti:

  Hävettää myöntää että vaikka meikkaan lähes päivittäin, ihon HOITAMINEN multa jää kyllä harvinaisen huonolle pohjalle. Pesen toki meikit pois lähes aina, mutta käytän vain ns. halppis-, eli markettituotteita ja minkäänlaisia rasvoja mulla ei ole ollut käytössä pitkään aikaan. Saa siinä tosiaan sitten ihmetellä miksi kasvojen iho näyttää siltä kuin näyttää, pieninkin stressi vaikuttaa heti ulkonäköön kun ”pohjahoitokaan” ei ole kunnossa. Tiedän että minun pitäisi etsiä iholleni sopivat tuotteet, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole juuri nyt varallisuutta sellaiseen. Mitäs niille purkeille tapahtuisi jotka eivät minun iholleni sovikkaan?

  Jos voittaisin nämä tuotteet itselleni, olisi helppo aloittaa kokeileminen näistä. 🙂

 119. niina kirjoitti:

  Töitä…ei lomaa…kolme lasta…iso talo ja piha hoidettavana. Jotan freesausta tähän naamaan 😉

 120. Aino kirjoitti:

  Täydelliset Vichyn ihonhoitotuotteet piristäisivät tätä köyhää hoitovapaalla olevaa mutsia 😀 luksusta ! Eiks se niin oo että kaunis äiti=hyväntuulinen äiti=koko perhe paremmalla tuulella 🙂

 121. Sannuli kirjoitti:

  Voi tuote olisi juuri minulle tarkotettu! Unet jäävät vähäisiksi ja iho reagoi heti! Jospa zombieta-look tuolla kaikkoaisi!

 122. Zri kirjoitti:

  Todellakin tulisi tarpeeseen 🙂 4-vuotias esikoinen herättelee öisin, rv 32+1 ja yöheräilyt ovat alkaneet. Kroppa tietenkin valmistautuu tulevaan vauvaan ja naamasta sen valvomisen näkee. Kissanpennut syntyivät vapun jälkeen ja herättävät myös yöllä maukumalla. Kaikki keinot käyttöön!

 123. Outi kirjoitti:

  Ehdottomasti täälä kaivataan juuri tuollaisia naamatuotteita! Kolmivuorotyö vie mehut naisesta ja etenkin kasvot näyttää aika kärsineeltä valvottujen öiden vuoksi! Tarpeeseen tulisi

 124. eve k kirjoitti:

  Kuuden pienen lapsen äitinä yöunet on välillä tosi katkonaisia. Vielä kun kolme nuorinta ovat välillä huonoja nukkujia ja heräilevät öisin. Tällaiset tuotteet olisivat luksusta tähän arkeen!

 125. Elisa n kirjoitti:

  Todellakin tulisi tarpeeseen:) Kiireinen arki, kiireinen elämänrytmi ja vuorotyö tuovat omat haasteensa ihonhoitamiseen. Varsinkin kasvojen hoitoon tarvitsisin uudet hyvät tuotteet.

 126. elisamm kirjoitti:

  Takana 5 viikon työ+työharjoitteluputki, jolloin työtunteja yhteensä viikossa reilu 90, eli joku tehovirkistys ei todellakaan olisi pahitteeksi 😀

 127. Karita kirjoitti:

  Mulla on vahva tunne siitä että tämä tuote vois olla passeli! Ensinnäkin en ole koskaan löytänyt voidetta kasvoille joka ei olisi liian paksua, ain jäänyt sellainen rasvainen tunne. Sitten toisekseen, mulla on kotona kohta 5kk ikäinen pikkupoika joka syntymästään asti ähissyt öisin mahavaivojaan, kaverina kasvukipuinen 2,5v poika joka heräilee öisin juuri noihin kasvukipuihin. Ja mun tuurilla pojat heräilee kumpikin eri aikoihin että sellasilla max.4h yöunilla nyt mennään niin kasvojen freesaus vois olla enemmän kun paikallaan 😀

 128. Jaana kirjoitti:

  Täällä! 😀 Atoopikon iho + pieni tytteli joka tekee kovalla volyymillä yöt hampaita 🙁 Normaalisti nukkuu ku tukki, mutta jestas toi hampaiden tulo!! Äiti tarvii vähä freesausta siis xD

 129. Katja kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi 🙂 Työssäkäyvänä äitinä, jolla uusia haasteita töissä ja pieni prinssi kotona, ei aina ole aikaa itseensä panostaa – olisipa kiva päästä testaamaan näitä! Kuiva, herkkä ja vaativa iho, olisiko näissä tuotteissa vastaus ongelmiin?

 130. Suvii kirjoitti:

  Tarvitseisin tuotteita koska,odotan neljättä lastani muut lapset alle 6-vuotiaita,käyn vuorotöissä ja opiskelen samalla. Raskaus saa kasvoni kukkimaan kuin se olisi kukkapenkki eikä aikaa hirveästi kasvojen hoidolle käy. Kasvohoitoon olen ollut menossa kohta jo puolivuotta mutta en ole sinne asti vielä päässyt:)

 131. Siina kirjoitti:

  No totta kai haluan näyttää kauniilta heti aamusta! Minulla on nyt ihana elämäntilanne kun aloitin juuri koko kesän kestävän kesäloman, mutta mikä sen parempaa ois kuin että kesäaamuina iho näyttäis heti noin fressiltä eikä meikkiä tarvitsisi. Ja jos toiveet täyttyy ja syksyllä alkaa opiskelijaelämä niin myös silloin tämä ois tarpeellinen

 132. Heidi kirjoitti:

  Oihh! Olispa ihana setti! Joka aamu tulee herätty viimeistään 4.30, olo ei oo aina ihan niin hirveän levännyt herätessä, mutta olisihan se ihanaa näyttää siltä. 😉 Ihon hoito kyllä kaipaisi ehdottomasti panostusta muutenkin! 🙂

 133. Mardu kirjoitti:

  Mulle kiitos! Jos ei vauva 4kk valvota yösyöttöjä enempää, niin kyllä isoveljet pitää huolen, että herätys on viimeistään klo 6.

 134. Maiju kirjoitti:

  Vichyn tuotteet eivät olekaan minulle vielä tuttuja, olisi kiva päästä kokeilemaan!
  Kahden lapsen kanssa ja varsinkin valvottujen öiden jälkeen tulisi näillä tuotteilla varmaan tästäkin mammasta vähän freesimpi! 😀
  Ja täytyy myöntää että ihon hoito meinaa monesti unohtua. En ole koskaan tainnut omistaa kunnon voiteita..perusrasvat ovat toimittaneet sitä virkaa jo monta vuotta.

 135. Leila Tavi kirjoitti:

  Voi miten ihana arvonta 🙂 Tulis niin tarpeeseen tälle 3-vuorotyöläiselle jota on siunattu herkällä iholla.

 136. ElinaT kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi todellakin! Ongelmaiho ja epäsäännöllinen arki tekevät ihonhoidosta haasteellista. Monia tuotteita olen kokeillut laidasta laitaan, mutta Vichyä en vielä 🙂

 137. Niina kirjoitti:

  Oih, täälläkin pienen vauvan ja kahden leikki-ikäisen kotiäiti jonka kasvoille tekisi todellakin terää tuollainen laadukas voide! 😀 kumpa arpaonni suosisi.

 138. aune kirjoitti:

  Kyllä tulis tosiaan voiteet tarpeeseen :). Kolmen pikkumuksun kanssa on arki melko haipakkaa ja välillä on mamma hiukan väsynyt ni olis kyl ilo saada vähän virkistystä kasvoille ja sitä myöten mielellekin 🙂 ♡

 139. Nanna kirjoitti:

  Itse olen juuri Vichyyn tutustunut dödön kautta ja tykännyt todella. Juuri tänään pohdin omaa ihoani ja sen kamaluutta. Vaikka käyn säännöllisesti kasvohoidossa niin iho voi huonosti. Olen 7 lapsen kotiäiti ja yöt ovat yhtä valvomista kahden pienimmän valvottaessa. Taidankin tutustua noihin tuotteisiin itsekin:)

 140. mellu kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi! Harrastan kilpaurheilua ja iho joutuu aikamoiselle koetukselle pitkin päivää hikoilun ja työn myötä. Yöllä olisi ihanaa, jos iho ehtisi palautua kunnolla päivän rasituksista. Lisäksi atooppinen iho kaipaa kunnon kosteutuksen. Aiemmin Vihcyä käyttäneenä, tiedän sen olevan laadukas tuote.

 141. Jenni kirjoitti:

  Olisipa mukava päästä testaamaan uutta. Kasvukipuisen 4-vuotiaan kanssa on tullut viime aikoina valvottua paljon. Muutoinkin huonounisuus vaivaa, joka kyllä näkyy kasvoissani aika ajoin.

  PS. Blogiasi on ollut todella mukava seurata. Kuvat on kauniita ja ihailen asennettasi mennä läpi vaikeistakin asioista hymyillen. Ihanaa kesää ihanaiselle!

 142. Jonna kirjoitti:

  No nyt on mun näkönen arvonta! sairaanhoitajan työssä teen vakinaisen yöhoitajan pestiä,josta olen tällä hetkellä äippälomalla. yöt tissutellaan neliviikkoisen kanssa ja päivät touhotetaan kahden taaperon perässä… tällainen voide voisi siis pelastaa hieman räjähtänyttä olemusta ☺

 143. Mirjam kirjoitti:

  Hei

  Minulla on perussairaus, joka vaikuttaa oleellisesti ihon kuntoon. Opiskelijana kunnon tuotteita on haastava hankkia, joten tämä tulisi niin tarpeeseen! Todellista arjen luksusta ja erityisesti mielenvirkistystä 🙂 Se, että voi tehdä asioita oman hyvinvointinsa eteen, tuo hyvää mieltä ja parantaa oloa omassa kehossa; auttaisi varmaan jaksamaan myös silloin kun terveys reistailee. Sormet ristissä toivon että arpaonni suosii! Ihanaa kesää! 🙂

 144. Riina kirjoitti:

  Pienen vauvan äitinä ja äitiyslomalta joskus töihin palaavana kolmivuorotyötä tekevänä lähihoitajana olisi mielenkiintoista kokeilla moisia purnukoita 🙂 plussaa myös herkälle iholle sopivasta koostumuksesta!
  Ihanaa kesää 🙂

 145. Emilia kirjoitti:

  Hei, tämä paketti tulisi todella tarpeeseen. Olen 11 kk vauvan äiti, joka käy osa-aikatöissä. On ihme, jos on päivä kun ei väsytä.

 146. Suvi H. kirjoitti:

  Tämän kahden pienen lapsen äidin naama suorastaan huutaa näitä tuotteita apuun. Voi kunpa onni suosisi 🙂

 147. Outo kirjoitti:

  Kolmivuorotyö on oikein omiaan saamaan ihon näyttämään samealta. Vuorojen välissä ei vaan ehdi nukkua riittävästi, varsinkin jos menee illasta aamuun. Univarastot täytetään vapaapäivinä. Tulisi tuo ihonhoitosetti enemmän kuin tarpeeseen.

 148. Anu kirjoitti:

  10kk ikäisen pojannaskalin kanssa yöunet alkaa jo vähän helpottamaan, mutta viime yönä jätkä päätti herätä 02.14 jumppaamaan, siis ihan kirjaimellisesti jumppaamaan, eikä meinannut ymmärtää, että vielä ei äiti aio nousta ylös. Hoh hoi. Hyvä meikkivoide ja muutkin voiteet metsästyksessä, kun 30 tuli juuri plakkariin, ei kai tässä enää nuoruuden voimalla mennä.

 149. Kaisu kirjoitti:

  Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta setiltä! Itselläni vuorotyö syö välillä yöunia ja lyhyet yöunet kyllä näkyvät kasvoilla eli käyttöä kyllä löytyisi. Kiitos lempiblogistani ja hyvää kesää!

 150. Maiju ukkonen kirjoitti:

  Todellakin olisi kuin tehty mulle. Pienet lapset ja suuret hommat ja lyhyet yöunet. Yövoide on loppu ja erisan ei taida nyt ihan riittää 😀

 151. Susa P kirjoitti:

  Enemmänkin kuin tarpeeseen tulisi nuo voiteet. Keskellä ruuhkavuosia tulee kyllä pidettyä luvattoman huonosti itsestä huolta :/

 152. LeAnn kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi, sillä kesä tekee unille hallaa. 🙁 Valvoo pitkään ja valo herättää aikaisin.

 153. Marble kirjoitti:

  Ihana setti, mielelläni kokeilisin tuotteita. 🙂 Teen itse yövuoroja ja suoraan sanottuna kasvojen hoitoni ei ole kovin hyvällä tolalla. Laitan yörasvaa aina sillon harvoin kun muistan ja jaksan,ehkä noin 3 kertaa kuussa, ehkäpä nuin ihanat purnukat muistuttaisivat hellimään ihoa useammin. 😉

 154. Senja kirjoitti:

  Pienten lasten äitinä tuo olisi enemmän kuin loistava setti. Ei tarttis aamulla pelästyy ku kattoo peiliin 😀

 155. Lara kirjoitti:

  Kyllä kiitos, tarvetta olis! Työstressi ja pieni koiranpentu valvottavat öisin, ja töissä pitäis olla silti edustavana…

 156. Henna kirjoitti:

  Oulun tuulet on kuluttanu naamani kurjaan kuntoon, kuiva ja kärsinyt ympärivuotisesta työmatkapyöräilystä. Iho on muutenki herkkä ja jotkut laadukkaammatki tuotteen on aiheuttanu allergisiareaktioita, Vichy on ollu mun ihon pelastaja monesti, ja pelastajaa kaipaisin nytki :).

 157. Johku kirjoitti:

  Pikkuinen vauva pitää tällä hetkellä 3h rytmissä, niin päivät kuin yöt. Olisi kiva jos ristiäisissä olisi pirteän näköinen äiti :)…

 158. Raitarouva kirjoitti:

  Voi, haluan voittaa! Meiltä löytyy kotoota reilu 3,5v ja 1v lapset, mahasta taas kolmas tulokas joka saa äidin kärsimään karseasta pahoinvoinnista. Olo ei siis ole hehkeimmästä päästä ja just tällaista kaunistautumista kaipaisin! Kun en osaa itse hommata sopivia tuotteita.

 159. mai kirjoitti:

  Raikas ja levännyt ovat ihan outoja sanoja kahden alle kouluikäisen äitinä ja koiranpennun emäntänä. Voide tekisi terää (vaikka tuskin ihmeitä) tälle nuupahtaneelle naiselle ja veikkaan, että mieskään ei pahastuisi jos heräisi aamuisin hehkeän ja raikkaan vaimon viereltä!

 160. S-M kirjoitti:

  Hei! Todellakin olisi tarpeeseen. Kohta kolme vuotta vähillä unilla takana :/ En tiedä kyllä onko enää mitään pelastettavissa 😀

 161. Pomelo kirjoitti:

  Nyt kun olen vajaan vuoden ollut äitinä allergialapselle, on tuttavat sanoneet että näytän usean vuoden vanhemmalta kuin ennen. Joten selkeästi naamani kaipaisi reilusti piristystä 😀

 162. ressaaja kirjoitti:

  tarviin pelastusta! talon rakennus käynnissä, kokopäivätyö ja stressaava luonne.. näiden yhdistelmä tietää unettomia öitä tai vähintään aamuyöllä stressiin heräämistä. muutaman kuukauden päästä helpottaa, mutta jo ennen sitä olisi kiva näyttää elävältä ihmiseltä 🙂

 163. Suvi kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Oon käyttänyt paljonkin Vichyn tuotteita, mutta nyt vanhempainvapaalla tulojen takia pitänyt siirtyä marketti-voiteisiin, eikä laatu oikein miellytä ihoa.

 164. Laurah kirjoitti:

  Oon rakastunut – en siis malta nukkua, eli kalvakka iho menee ihan omaan piikkiin. 😀 Ei voi valittaa, mutta kiva olisi töissä näyttää joskus muultakin kuin zombilta. Vichyn tuotteet on ihania!

 165. Anni kirjoitti:

  Tämä olisi niin ihana antaa mun äidille – yksinhuoltaja ja sairaanhoitaja. Maailman mahtavin tyyppi joka ei koskaan itse hemmottelis itseään tällä.. Nytkin painanut jäätävän isoja viikkotunteja lasten sairaalassa, jotta vois kustantaa veljelleni valmistujaislahjan 🙂 fanitan mun äitiä niin täysillä ja olis mahtavaa yllättää hänet tällaisella!

 166. Aino kirjoitti:

  Kelpaisi, just meinaa muutin Jenkeista takaisin Suomeen ja jet lag tekee aika hienon lookin naamalle..

 167. mur kirjoitti:

  Oi, olisikohan tästä apua niin kovin väsyneeseen yleisilmeiseen, olen nukkunut jo pitemmän aikaa kovin huonosti, katkonainen yöuni, pitkät työpäivät, stressi, ei ole mikään ideaali yhtälö ja näkyy kyllä jo kasvoistakin kauas….

 168. Ansku kirjoitti:

  Ne sopisivat minulle kuin nenä päähän, vuorotyötä tekevä aamuisin aina väsynyt. Olisi ihana näyttää freesiltä kun vie lapsia hoitoon ja menisi töihin. Ja hyvin lähtenyt elämäntaparemontti on saanut muun olemuksen näyttämään ihmiseltä eikä vaan mätäsäkiltä:)

 169. Marianna kirjoitti:

  Voi vitsi tää olis niin hyvä itselleni, opiskelujen ja työnteon yhdistäminen näkyy hyvinvoinnissa ja myös ihossa. Tuotteet olisi kuin tehty mulle 🙂

 170. Karoliina kirjoitti:

  Ihania tuotteita, joskus pääsin jo vähän kokeilemaan mutta nyt kotiäidin tuloilla on käytössä halvimmat ihonhoitotuotteet:/ Kiva olisi siis, jos arvonnassa onnistaisi!

 171. Mira kirjoitti:

  Paikkoja särkee en herää siihen, vaan vauva ilmoittaa että nyt on herättävä. Paikkoja särkee ihan vietävän paljon. Kuinka kierossa olenkaan nukkunut. Tajuan siis nukkuneeni hetken. On kuitenkin aamu? On, koska isommat lapset ovat lähteneet kouluun. Syön aamupalaksi banaania ja persikkaa niin kuin jo monena viikkona. Toivon saavani vauvan nukkumaan edes hetkeksi päikkäreitä että saisin laitettua ruuaksi possunlihaa ja porkkanaa niin kuin jo monena viikkona. Odotan ja toivon iltaa. Se tuo huomisen, toivon paremmasta päivästä. Pienin askelin sitä unohtaa itsensä, kun huolehtii ja murehtii pienen voinnista. Raskain askelin laahustan hammaspesulle, muuhun kun ei ole voimia niin kuin jo monena kuukautena. Katson peiliin ja näen sen, taas yhden unohtuneen äidin.

 172. Annika kirjoitti:

  OI, kokeilisin niin mielelläni Vichyn voidetta. Tällä hetkellä työ, opinnot ja kotihommat aiheuttavat stressiä ja tämän lisäksi oma kasvojeni iho on erittäin haastava ja vaatii hyvät voiteet.

 173. Katju kirjoitti:

  Kuten niin monelle muullekin, niin kyllä – tarpeeseen tulisi tällaiset tuotteet. Ihoni on varsin ronkeli, ja Vichyn tuotteet olen aiemmin todennut toimiviksi. Nykyinen elämäntahti tuntuu vaativan aiempaa järeämpiä aseita; on kaksi pientä lasta (1v ja 3v), osa-aikainen vuorotyö ja väkisin yritän vielä yliopisto-opintojakin jossakin välissä rääpiä kasaan. Tämän paketin kruunaa reissuhommissa oleva mies, joka tuskallisen harvoin on jakamassa arkea kanssani. Ihana olisi saada tuollainen paketti ihan vain itseä varten, kuten sanoit, niin pienet hetket omaa aikaa pitää järjissä!

 174. Hansu kirjoitti:

  Tulisi todella tarpeeseen! Tällä hetkellä menossa vuoden kiireisin aika töissä eli pitkää päivää sekä lisäksi paljon yöunia verottavia reissuja aikaisine herätyksineen. Lisäksi koiralle tehty leikkaus ja siitä aiheutuvat karvakasan kivut ja levottomuus takaa sen ettei tässä talossa nukuta kunnon yöunia eikä herätä kovin hehkeänä

 175. PiaF kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi tämä setti! Hyperaktiivinen 2v 9kk, vaativa työ ja pitkät päivittäiset työmatkat vaativat osansa.. Puhumattakaan laiminlyödystä kropasta ja ihonhoidosta! Painonpudotus on jo alkanut ja kova tsemppi on päällä. Tämä toisi kaivatun piristysruiskeen ihonhoidon puolelle!

 176. taika kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi ja mielelläni testaisin mitä näillä vois saada aikaseksi omalle iholle. Nukun melko huonosti ja kärsin tähän aikaan vuodesta allergoista niin että nenä on punaisena niistämisestä ja silmänaluset punaiset. Eli zombilta näytän.

 177. Karkki kirjoitti:

  Odotan kaksosia ja sen lisäksi että raskaus on ollut erittäin rankkaa (kivut ja hirveä pahoinvointi), on se myös saanut naaman hirveään kuntoon ahkerasta hoidosta huolimatta. Pitäisikin löytää joku hyvä tuote kasvoille. Eli mukana arvonnassa. 🙂

 178. Karoliina kirjoitti:

  Kolme lasta, kolmivuorotyö ja vasta valmistunut omakotitalo… Do I need to say more?? 😉

 179. Emm kirjoitti:

  Stressi ja aikaiset aamuherätykset näkyvät tällä hetkellä ihoni kunnossa. Hyville tuotteille olisi siis tarvetta.

 180. Laura kirjoitti:

  Siis todellakin tulis tarpeen.Kolme alle kouluikäistä, joista yksi kukkuu yöt, opiskelu, herkkä iho ja rahattomuus. Ei hehku iho ei.

 181. Tiina M kirjoitti:

  Niin rakas mutta myös raskas erityislapsiperhearki ja kotiäitiys vaatii veronsa tästä äidistä. Univelka ja stressi on se pahin, vaikka kuinka juo riittävästi vettä ja syö kunnollista ruokaa, ei se enää kolmekymppisellä tässä elämäntilanteessa kasvot hehku niilläkään konsteilla. Tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen laadukkaat kasvorasvat.

 182. Sanna kirjoitti:

  Pakko osallistua arvontaan, kun aihe on niin ajankohtainen.
  Kolme lasta, joista nuorin vasta vuoden täyttänyt. Yöunet jäävät välillä vähiin, kun joku kolmesta herättelee joka yö.
  Kauneudenhoitoon ei oikein aika eikä energiakaan riitä..
  Vichyn tuotteita olen käyttänyt mutta tämä tuote on minulle uusi.
  Toivottavasti arpaonni suosii!
  Kiitos ihanasta blogista, jota luen säännöllisesti ja innolla odotan aina uutta postausta!

 183. Titu kirjoitti:

  Välillä jää yöunet vähille ja nuo olisivat varmasti loistavia tuotteita! Plussaa purkkien pinkistä väristä 😀

 184. Anu kirjoitti:

  Tämä tulisi todellakin tarpeeseen! 4kk ikäisen pojan äitinä yöunet ovat aivan liian vähäisiä ja ruokavaliokaan ei ihan kunnossa, mikä näkyy ihossa. Lisästressiä aiheuttaa syyskuiset häät, joten tämä tuleva morsian tarvitsisi todella jotain piristystä kasvoille.

 185. Rita kirjoitti:

  Mulla on hyviä ihotuotteita haussa, ja köyhänä opiskelijana ei ole varaa ostaa mitään hienouksia, joten tulisi tarpeen tänne ainakin :).

 186. Piipaa kirjoitti:

  Tarvitsisin näitä koska haluan näyttää aamullakin nätiltä miehen silmissä ☺

 187. millamaaria kirjoitti:

  Täyspäiväisen opiskelijan ja kolmivuorotyössä keikkailevan naisen väsynyt naama ja kelmeä iho kaipaisivat kunnon tuotetta, varsinkinkun vaikuttaisi atoopikon ihollekin sopivan 🙂

 188. Marizka kirjoitti:

  Tännekin tuollainen yleellinen Vichy-setti olis enemmän kuin sata jänistä. Täällä on surua, huolta ja murhetta ollut liikkeellä ja yöunetkin on ollut vähän heikonlaisia. Oon aina tykännyt Vichyn tuotteista, mutta sairaspäivärahalla ei tuollaiseen luxukseen ole ollut varaa

 189. Mie 1985 kirjoitti:

  Täällä 3-vuorotyötä tekevä lähihoitaja jonka kuiva iho huutaa rasvoja ja aikamoinen penni niihin meneekin kuukausittain. Seerumiy ovat loistavia- tällä hetkellä alkaa lopuillaan olemaan päivä, yö että silmänympärysvoide! Itse suosin juuri tuota ihon hoitoa-kaunis, huollettu iho on itsessään kaunis, ei hirveästi ehostusta kaipaa

 190. Sonja kirjoitti:

  Oi, todellakin tulisi tarpeeseen! Kolmen lapsen kotiäitinä, unien jäädessä vajaaksi, kaikenlainen piristys on tervetullutta. (Viime yö oli levoton, kun keskimmäinen natisi vähän väliä, ja heräsi aamulla nuhaisena…) Kotihoidontuella ei ylimääräisiä ostella.

 191. Ansku kirjoitti:

  Kylläpä tulisi voiteet tarpeeseen. 2-vuotiaan (huonosti nukkuvan) ihanan tytön äiti joka painaa pitkiä työpäiviä ja -viikkoja. Iho kaipaisi piristystä ja lepoa!!!

 192. anna kirjoitti:

  3-vuorotyö sekä kaksi vilkasta tyttöä takaavat sen että univelkaa on loputtomasti. Olen vielä aina ollut huono nukkumaan, herään herkästi ja vatvon aamuyön tunteina milloin mitäkin. Aamulla näky on kyllä aika räjähtänyt joten kaikki apu on erittäin tervetullutta! Olen monenlaista voidetta kokeillutkin, nämä tulisivat kyllä tarpeeseen!

 193. Ulla kirjoitti:

  Herään työaamuina 4:30 ja usein yöunet ovat jääneet aivan liian lyhyiksi. Peilistä siis usein katsoo äiti jolla on valtavan tummat silmänaluset ja muutenkin nuutunut olo. Tarpeeseen tulisi todellakin kyseiset tuotteet.

 194. Jännää kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia. Alkuvuodesta sain keskenmenon, jonka jälkeen kävin usein lukemassa kertauksena ajatuksiasi sinun kokemuksistasi. Tänään tein positiivisen raskaustekstituloksen (sinä näet sähköpostiosoitteeni mutta muutenhan tuo on vielä toki salaisuus, mutta koska me ei tunneta niin uskalsin tämän kertoa. :D) ja jotenkin tuntui, että tulen taas hakemaan blogistasi ”voimaa” tuleviin jännittäviin viikkoihin kun katsotaan pysyykö tämä pieni mukana loppuun asti. Ja siksi tänne tänään eksyin.

  Eli tähän arvontaan voisin vaikka nyt perustella, että luvassa on varmaan aika paljon unettomia öitä alkuraskauden jännityksissä ja myöhemmin toivottavasti pienen ihmisen kanssa. Silloin kaipaa pientä hemmoittelua. 🙂

 195. Terhi kirjoitti:

  No sattuipa, jouduin juuri ottamaan kuvaa itsestäni ja mietin että freesin iloisen naaman sijasta kuvassä näkyikin väsyneen valahtanut minä, hui, ihan pelästyin :). Melkein 5-vuotias jälkeläinen herättelee enää satunnaisesti, mutta muuten huonon unenlahjat takaavat sen että tarve kaikelle ulkoiselle avulle on melkoinen.

 196. pauliina kirjoitti:

  Todella tarpeeseen tulisi! Lapsia useita, nuorimmainen vuoden vanha yökukkuja… Peilistä ei katsele mitenkään mieltä ylentävä näky, tummat silmänympärykset ja väsynyt katse. Voi jos kerrankin voittaisin!

 197. Erja Mäkilä kirjoitti:

  Todella tarpeeseen tulisi, aikoinaan 3 pienen lapsen äitinä yöunet jäi vähiin, tällä hetkellä työvuoro alkaa aamulla aikaisin. Ikää yli 50 v ja tuo kaikki näkyy kasvoilla, olisipa kiva kokeilla tuota sarjaa….
  -erja-

 198. Kukka-Maaria kirjoitti:

  Kaksi lasta, jotka öisin vielä heräilevät, pitävät huolen etten aamuisin näytä välttämättä kovin hyvin levänneeltä, ja se näkyy ihossakin. Nuo tuotteet kyllä niin kelpaisi, herkullisen näköiset purnukatkin

 199. Nonna kirjoitti:

  Tarpeen olisi 8 kk kaksosten äidille ja nuo sh.na valvotut yövuorotkin ovat jättäneet jälkensä lärviin 😉

 200. Annar kirjoitti:

  Valoisa kesäaika verottaa unenlahjoja sen verran, että piristysruiske iholle tulisi todellakin tarpeeseen! 🙂

 201. Mirka kirjoitti:

  Pirteyttä olemukseen tarvitaan! Yläkerran remontti menossa, joten koko yläkerta on nyt pakattu alakertaan, joka tarkoittaa, että olohuoneessa on parisänky, kaksi lasten sänkyä, ikean kaapistoja kaksi, kaksi sohvaa, laatikoita kattoon asti!! Kesä tässä menee.. 🙂

 202. Sarkka kirjoitti:

  Puoliso on sairastanut pitkään ja yöunet ovat itseltäkin menneet stressaamisen takia! Voi kun tulisi tarpeeseen!

 203. Nikke kirjoitti:

  Rakkaalle vaimolle!

 204. Elinainen kirjoitti:

  Kyllä tulisi tarpeeseen. Olisi ihana piristys kun ei itelleen oo niin varaa ostaa juuri mitään kivaa ja tokihan sitä haluais aamulla herätä kasvot levänneen näköisenä =)

 205. J kirjoitti:

  Vaikuttaapa nämä tuotteet hyviltä ja kokeilun arvoisilta!:)
  Olen kahden lapsen äiti, vanhempi 3 vuotia ja nuorempi 2kk. Joten todellakin tarpeeseen tulisi!

 206. Tiina kirjoitti:

  Kyllä tulis tarpeeseen! 3 lasta 5v, 4v ja 9 kk. Äiti ei aina näytä niin freessiltä.. ehkä tästä olisi apua piristäisi!

 207. Salla kirjoitti:

  Voi tänne olisi tervetulleet kaikki mahdolliset kaunistuksen edesauttajat! 😉 Ruuhkavuosia elellään, liian vähän unta, liian vähän aikaa itselle ja liian kiirus lähes koko ajan, niinkuin varmaan tosi monella muullakin 🙂

 208. HennaL kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi kahden pienen lapsen äidille jolla hetki sitten mittariin tulla tupsahti 30v. Pitäisi varmasti oikeasti alkaa kiinnittämään huomiota ihonhoitoon, kun 40 lähenee.

 209. Suvi kirjoitti:

  Odotan esikoistani syntyväksi tässä muutaman viikon sisällä. 🙂 Tiedossa on siis valvomista ja vaipan vaihtoa, joten oma aika tulee olemaan kortilla. Olisi ihana saada pari toimivaa tuotetta, joilla pitää huolta myös omasta ihosta. 🙂

 210. Anna kirjoitti:

  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

  Palkinnon voittaneet löytyvät täältä:

  http://toobigtobeme.fitfashion.fi/2015/06/05/minun-uudesta-tyosta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *