Hae
Anna Liljeroos

Oma koti kullan kallis

SAMSUNG CSC

Mun tunteet vetää nyt niin korkealla taivasrajalla että tästä sepustuksesta ei varmasti saa mitään selvää. Eilinen päivä oli se, mihin huipentui kaikki työ ja jännitys meidän elämässä viime aikoina. Rakennustarkastajan käynti oli iltapäivällä ja hän tuli meille tekemään odottamamme muuttotarkastuksen. Papereiden katsomisen jälkeen kierrettiin talo tarkasti läpi ja kun hän asteli takaisin alakertaan niin kuului sanat  ”otetaan käyttöön”.

SAMSUNG CSC

Oven paukahdettua kiinni me vedettiin syvään henkeä ja hetken iloittua tulikin ne onnenkyyneleet. Puristin äitiä halaukseen ja kiitin kaikesta tästä, että on ollut mun tukena ja piirtänyt meille talon. Hän oli pääsuunnittelijana vastuussa kaikesta ja jaksoi hyvin surkealla liksalla tehdä ihan uskomattoman määrän töitä. Samoin toki rakas mieheni on ansainnut kiitoksen ihan mielettömällä uurastuksella, kuten myös hänen isänsä joka on ollut korvaamaton apu meille! Appiukko on ollut aamusta vastaanottamassa tavaraa, siivonnut ja auttanut parhaansa mukaan töissä. Koko projekti onkin ollut varmasti ihan samalla tavalla tärkeä isä-poika-projektina kuin mulla mun äitini kanssa. Tässä voikin todeta, että kyllä se vanhempienrakkaus vaan kestää vaikka lapset kasvaa aikuisiksi 🙂

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Illasta ei ollut mitään muuta vaihtoehtoakaan kuin se, että haettiin nopeasti meidän vanhasta asunnosta patjat lattialle ja tultiin kotiin yöksi. Sauna lämpiämään ja nauttimaan meidän omasta talosta. Illalla kun lapset nukkui niin rutistin miestä lujaa, sanottiin että rakastan ja totesin, että me selvittiin tästä. Se oli mulle kaikkein tärkeintä! Ei vain kaunis talo jossa on perhe joka on stressaantunut ja ajautunut väsymyksessä kauas toisista, vaan se että talo täyttyy rakkaudella ja tulevilla ihanilla muistoilla, niin lapsille kuin meille vanhemmille.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ihania hetkiä uudessa kodissa odottaen! Kiitos kun olette jaksaneet seurata mukana projektia ja ailahtelevaisesti päivittävää bloggaajaa. Isoin uurastus on takana ja kevät jatkuu talon ympärillä pienempien projektien parissa. Nyt kuitenkin niin, että me ollaan päästy kotiin <3

47 kommenttia

 1. Ipa kirjoitti:

  Hirmusen paljon onnea uuteen kotiin!!

  Onnenkyyneleitä täälläkin pyyhitään teidän puolesta 😉

 2. SusaP kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!!

 3. KirsMa kirjoitti:

  tässäkö kohtaa sai itkeätirauttaa myötä-onnesta? ( olipas siinä sana 😀 )
  Onnea uuteen kotiin!!

 4. Maiju kirjoitti:

  Onnea uteen kotiin! Näyttää tosi hienolta! Vaikka en sua tunne ollenkaan, niin onnellinen puolestasi 🙂

 5. Kympin kuntoon kirjoitti:

  Oi, onnea uuteen kotiin! <3

 6. Sari kirjoitti:

  Paljon onnea uuteen kotiin :)! Se on kyllä aivan henkeä salpaavan upea <3 Ja iso käsi tietysti myös siitä, miten hienosti olette jaksaneet vetää projektin läpi!

 7. Marjo kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!

 8. May kirjoitti:

  Suon teille ton onnen koko sydämestäni 🙂 ihanaaihanaaihanaa. Nauttikaa ♡

 9. Milla kirjoitti:

  Onnea Anna ja perheesi uudesta kauniista kodista!! 🙂 Kaikkea hyvää teille 🙂

 10. Rea kirjoitti:

  Hei Onnea!!! Ihanalta näyttää ja vaikka edelleen töitä riittää tietty kovasti niin nyt kun ne tehdään kotoa käsin (kunhan on siis ensin kokonaan muutettu) niin elämä helpottuu hurjasti 🙂 Lapset on varmasti innoissaan omista huoneista ja omasta tilasta mutta mitäs ne hurmaavat karvakorvat tuumaa uudesta reviiristä? 🙂 Oi että, tulipas tästä postauksesta hyvälle mielelle 🙂

 11. Krista kirjoitti:

  Kyyneleet vierähti silmäkulmista tätä lukiessa. Osasyynä herkkä mielentila 10 päivän ikäisen tyttövauvan äitinä ja osasyynä se, kuinka tekstistä paistaa sinun onni. Rakkautta ja onnea uuteen kotiinne. <3

 12. Kipinä kirjoitti:

  Ihana!! <3 Onnea uuteen kotiin! Tippa linssissä täälläkin.

 13. Eeva-Kaisa kirjoitti:

  Valtavasti onnea uuteen kotiin <3 Ihanaa kun koti kiiltää puhtautta ja uusia kaunita pintoja. Siellä on varmaan teidän hyvä elää 🙂

 14. Sanna Latvala kirjoitti:

  Ihanaa ja niin kaunista! Ja kodinkonemyyjänä peukutan myös Siemensin kodinkoneille! ;)) Onnea roimasti uuteen kotiin ja niinkun sanoit: Selvititte rankimman yli! 🙂 Ei varmasti ole ollut helppoa pyörittää kolmen lapsen poppoota ja rakentaa noin upeaa taloa samaan aikaan! 🙂 <3 Oon niin Ilonen teidän puolesta!

  http://pudotus.blogspot.fi

 15. Tuija kirjoitti:

  Onnea kauniiseen kotiin <3 Näita kuvia katsellessa tulee ihan se uuden talon tuoksu nenään 🙂

 16. Taru kirjoitti:

  Voi ihanaa! Niin se aika vain mennä hujahtaa. Onnea uuteen, kauniiseen kotiin! <3

 17. maiju kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! <3 Ihan loistava ajankohta päästä uuteen kotiin!

 18. SuviV kirjoitti:

  Onnea tuhannesti uuteen kotiin ❤ Onnen kyyneleet vierähti täälläkin. Kauniisti kirjoitettu ja voin kuvitella sitä onnen määrää, kun pääsee uuteen ihanaan kotiin

 19. Tuuli kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Todella kivan näköistä teillä :).

 20. Leena kirjoitti:

  Valtavasti onnea <3 Itse saman vaiheen eläneenä osasin niin eläytyä tunnelmiisi. Tuo muuttopäivä on niin paras, kauan odotetun sivun kääntö elämässä

 21. My&Mini kirjoitti:

  Onnea! Ihanalla perheellä ihana koti!

 22. Minni kirjoitti:

  Voi ihanaa, hirmusesti onnea ja rakkaudentäyteisiä hetkiä omaan, kauniiseen kotiinne teidän perheelle! 🙂 Mikä onni tästä postauksesta hehkuukaan, tuli hyvä mieli teidän puolesta! 🙂

  T. Minni

 23. Anniina kirjoitti:

  Paljon onnea uuteen kauniiseen kotiin! 🙂

 24. Jey kirjoitti:

  Tippa tuli silmään. Onnea uuteen kauniiseen kotiin koko perheelle! <3 Ihana hyvänmielen postaus.

 25. Leila kirjoitti:

  Ihan tuhannesti onnea ja iloa uudesta kodista, täyttyköön se rakkaudella <3

 26. kintsu kirjoitti:

  Super paljon onnea uuteen kotiin! Kyllä se uurastus varmasti kannatti 🙂

 27. Ninnunna kirjoitti:

  Vilpittömimmät onnitteluni täältä onnenkyyneleiden keskeltä!

 28. annukka kirjoitti:

  OIkein paljon onnea uuteen kotiin! Sisustuskuvia odotellessa!

 29. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ihana postaus 🙂 Paljon onnea uuteen kotiin! Innolla odotan kaikkia sisustus ym juttuja miten kotia tulette laittamaan, ja kuinka alkaa siellä arki rullaamaan 🙂 Ja ihanaa kun tulee kevät ja kesä! Teillä on oma piha ja parveke ja pääsee suoraan ovesta ulos! On se varmasti kovin erilaista kuin kerrostaloelämä 🙂

 30. Riikamari kirjoitti:

  Voi onnea teille! Ihan tirahti kyynel silmään, kun voi vain näin kolmen lapsen äitinä kuvitella miten rankka rasti tuo projekti on teille ollut <3 Hauska katsella noita sisäkuvia, kun olen seurannut koiranulkoitusreissuilla teidän taloa + muita siinä alueella rakennusvaiheessa. Mä siis asun R:llä alkavan tien nelostalossa ^_^ Ihanaa kevättä!

 31. Janika kirjoitti:

  Paljon onnea uuteen kotiin! Kirjaimellisesti 🙂

 32. Eevee kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Näyttää jo nyt tyhjänä aivan ihanalta! 🙂

 33. Kati kirjoitti:

  Onnea Anna ja koko perhe ihan mielettömästi!!
  Itse kävin tänään paikanpäällä ihastelemassa ja täytyy sanoa, että hyvin on suunniteltu kaikki tilat. Keittiö on upea ja leivinuuni/takka tosi kaunis. Isoista ikkunnoista tulvii valoa olohuoneeseen vaikka kuinka. Ja lastenhuoneet, tapetit ihan mielettömän hienot ja voin kuvitella kuinka ne sopii asukeilleen kuin nenä päähän. Portaat oli upeat, iso eteinen, pukuhuone. Voisin tämän saman paketin ottaa milloin tahansa tänne Siltamäkeen. Materiaalivalinta aulan/keittiön lattialaataksi oli todella kaunis ja niiiiin hintansa väärtti.
  Sisustuskuvia täälläkin odotetaan malttamattomana. Kiva nähdä miten tuon kalustatte, edellinenkin kotinne oli mielestäni kaunis. Iso hatunnosto projektillenne ja paljon ihania hetkiä uudessa kodissa, olette sen kyllä ansainneet. Teittekö Ikeasta hyviä löytöjä sillä aikaa kun me ”tirkisteltiin”?

 34. sisublogi kirjoitti:

  Onnea ihan hurjasti myös täältä!! Aivan ihanan näköistä, hurjan kaunis talo!

 35. Laiskiainen kirjoitti:

  Onnea ihanan valoisaan uuteen kotiin!

 36. Salla kirjoitti:

  Ihanaa, oikein paljon onnea! 🙂 Olen niin iloinen teidän puolesta, todella mahtava juttu ja niin kaunis talo! Innolla odotan juttuja uudesta kodista. Oikein hyvää kevättä koko teidän perheelle omassa uudessa talossa! 🙂

 37. himpsis kirjoitti:

  Paljon onnea uuteen kotiin! Nauttikaa ja pitäkää huolta toisistanne! 🙂

 38. Karkki kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Jännä, miten voi olla jonkun tuntemattoman puolesta niin onnellinen! Tässä on malttamattomana seurannut teidän projektia ja myötäelänyt ja muistellut omaa vastaavaa tilannetta pari vuotta sitten. Ihanaa aikaa teillä!

 39. Marketta kirjoitti:

  Iloa ja valoa teidän koko perheelle! Ja kaikkea hyvää tästä eteen päin:)

 40. Miia kirjoitti:

  Ihana kirjoitus ja samaistun fiiliksiisi. 🙂 Täällä myös päästiin juuri viikonloppuna muuttamaan omaan uuteen kotiin, ja vaikka meillä ei rakennusstressiä tms. asiaan liittynytkään kun valmiiseen muutettiin, oli puolen vuoden odotus silti pitkä ja onni uudesta kodista tällä hetkellä huikaiseva. Hurjasti onnea teille uuteen kotiin, nyt on aika nauttia!

 41. Ulla kirjoitti:

  Ihanaa!!! Onnea uuteen kotiin. Mä niin tiedän sen tunteen, kun pääsee ekaksi yöksi omaan kotiin.

 42. Sk kirjoitti:

  Wau, mikä koti 🙂 Aivan ihana!
  Onnea uuteen kotiin, viihdytte varmasti 🙂

 43. Jonna kirjoitti:

  Oi että valmistui talo hyvään ajankohtaan! Kohta pääset partsia ja pihaa laittelemaan 🙂 Ihan hassua kun vasta alotitte rakentamaan ja nyt on jo valmista! Onnea uuteen kotiin <3

 44. -Katri- kirjoitti:

  Onnen hetkiä uudessa kodissa! <3

 45. Laura kirjoitti:

  Onnea kauniista unelmatalosta koko perheelle! Aivan upealta näyttää kaikinpuolin 🙂

 46. Anna kirjoitti:

  HOX HOX 🙂

  Kerrankin valtava määrä ihania kommentteja ja sitten bloggaajan retale ei vastaa! Anteeksi siis kaikille! Viestejä tuli paljon ja ensimmäisen viikon elo oli niin upeaa ja ihmeellistä, että vastaaminen jäi. Kiitän siis sydämeni pohjasta kaikista onnitteluista ja myötäelämisestä meidän uuden kodin valmistumisessa. Täällä on niin ihanaa ja on lämmittänyt mieltä lukea kaikkien onnitteluja. Kyllä se oma koti vaan on jotain niin <3

  Kiitos kaikille viestin jättäneille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *