Hae
Anna Liljeroos

Muotia imetysaikaan

2014-08-28 22.29.13

Yhteistyössä MamaMia.fi

Sain mukavan ehdotuksen kevään yhteistyökumppaniltani MamaMia:lta liittyen imetysvaatteisiin. Valitsin itse heidän valikoimastaan muutamia mulle mieluisia vaatekappaleita ja saan sen lisäksi järjestää teille arvonnan ja alekoodin joten pysykää kuulolla.

20140828_204546

Oon itse pitkänlinjan imettäjä ollut kaikkien lasten kohdalla. Ensimmäistä imetin vähän alle vuoden ja toista reilusti yli joten vaatekaappiin on kertynyt imetyspaita jos toinen. Imetysajan vaatetus on oma haasteensa johon siihen suunnitellut vaatekappaleet tuovat helpotusta. Itse inhoan sitä jos pitää kaikki paidat nostaa niin, että maha näkyy. Yksi kikka jota käytän on se, että normaalin paidan alle laitan topin jossa on niin venyvät tai pitkät olkaimet että toppia voi laskea jos päällimmäistä paitaa nostaa. Isorintaisella se ei onnistu kaikista perusmallisista painijanselkätopeista mitä kaappi olisi täynnä joten oikeat imetyspaidat on enemmän kuin tervetulleita. Kaiken lisäksi ne on nykyään hyvännäköisiä ja muodikasta valikoimaa riittää.

20140828_204416 20140828_20471920140828_205518-

20140828_205951-

20140828_210237

20140828_211136- 20140827_123531

Asa

 

Mun oma suosikki oli noista yllättäen tuo viimeinen (Asa 3/4), jossa ihana laskostus ja liehuva helma! Raitapaita on vähän makkarankuori vielä, että nolotti ihan kuvata mutta tykkään kyllä hirmuisesti sen merihenkisyydestä ja raidat on aina pop! Ja jos imetys onnistuu tälläkin kerralla yhtä pitkään niin mun kokokin ehtii muuttua niin että loppuajasta tuokin varmaan roikkuu päällä 😉 Vadelmanvärinen kietaisupaita on ihana kun se peittää pehmeää vatsaa ja siitä on oikeasti tosi helppo imettää. Näiden paitojen lisäksi mulla on odottamassa juhlavampiin hetkiin nämä:

LizaIia paulinamary

Ensimmäisenä juhlavaatteista pääsee käyttöön tuo merensininen mekko, jonka ajattelin laittaa viikon kuluttua ristiäisiin. Mulla ei oo koskaan aiemmin ollut ristiäisissä oikeaa imetysmekkoa ja oon joutunut imettämään vessassa sillä koko mekko piti nostaa korviin 🙂 Nyt onkin oikein rentoa, että voi imettää tuosta luukusta joka on tuolla laskosten välissä.

20140828_210123-

Mutta sitten ARVONTAAN joita on kaksi!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa oma vapaavalintainen imetyspaita MamaMia:n valikoimasta. Käy kurkkaamassa nettisivuilla paitoihin tästä-> ja kerro mikä on oma suosikkisi!

Osallistu kommentoimalla se tähän postaukseen!

Blogiarvonta suoritetaan viikon kuluttua 6.9. lauantaina. Toivottavasti löytyy siis lukijoita joille samat asiat on ajankohtaisia 🙂

Sen lisäksi MamaMia.fi antaa -15% alennuksen meidän vauvan syntymän kunniaksi kaikille lukijoille, normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa koodilla annanvauva2014 ja se on voimassa 15.9. saakka. Kaikkien koodia käyttäneiden kesken MamaMia arpoo vielä yhden Sobean hupparin 15.9 jälkeen! Joten onnea myös kaikille tilaajille! 🙂

Postauksen vaatteet saatu yhteistyössä.

annanvauva2014

Onnea arvontaan! <3

 

136 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Mama licious Asa 3/4 sopisi mun tämänhetkisille imettäjän muodoille parhaiten. 😀
  Lisäksi on tosi kaunis.
  Ehdottomasti tarvitsisin paidan ja sille olisi kovaa käyttöä tiedossa, imetin nimittäin esikoista 1,5 vuotta, ja pikkuveli on vasta 2 kk vanha 🙂

 2. Elena kirjoitti:

  Mun suosikki on toi valkoinen Mama licious Liza lia.

  PS. Sun blogi on aivan parasta. Itse sain esikoisen 3 kk sitten ja luin kaikki sun kirjoitukset raskauden viime metreillä kun blogiisi eksyin. Olet super inspiroiva! Kaikkea hyvää ja megapaljon onnea pikkuisesta kun en vielä ole onnitellut 🙂

 3. katarina kirjoitti:

  Mama licious Asa 3/4 on minunkin suosikki, tällä hetkellä odotan vauvat nr 3 &4 niin käyttöön tulisi 🙂 alle 9 v jäljellä

 4. Ritu kirjoitti:

  Mamalicious Emma nell musta/tummansin. paita.
  Kiitos blogista johon on helppo samaistua samanlaisen
  elämäntilanteen ansiosta 🙂

 5. Elli kirjoitti:

  Sobea imetyspaita jersey – mustana, ihan perus paita 🙂 Rv 35 meneillään ja esikoista odotellen <3

 6. 9 viikkoa kirjoitti:

  FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita, vadelma on suosikkini! Nimimerkillä 9 viikkoa esikoisen laskettuun aikaan ja imetyspaidoista ei mitään kokemusta 😀

 7. HennaMaria kirjoitti:

  Esikoista odottelen, ja laskettu aika tuli ja meni jo 11 päivää sitten 🙂 Vielä on imetyspaidat itselläni hankkimatta. Käytännöllisen ja kivan näköinen koko mallisto, mutta mekkojen suurkuluttajana ihastuin erityisesti siniseen neulemekkoon! Myös harmaa pitkähihainen Sobean pusero on sievä.
  Iloa ja voimia syksyyn ja vauva-arkeesi!

 8. Jonna kirjoitti:

  Arvontaan en osallistu, mut täytyy sanoa että on kauniita imetyspaitoja! Tuntui että imetysaikana kuljin ihan hirveissä rytkyissä eikä mullakaan ollut kuin pari hennesin imetyspaitaa. Löysin viime viikolla kasan imetysliivejä ja kauhistelin miten pienet on tissit nyt verrattuna imetysaikaan 😀

 9. Milly kirjoitti:

  Heh, vasta rv 10+1, joten vähän olen ajoissa 😉 Mut aina kannattaa yrittää, siis mukana arvonnassa! Munkin suosikki oli Mama Licious: Asa 3/4! Kauniita vaatteita kaikki! En ole aikaisemmin edes tiennyt,että imetys-juhlavaatteitakin löytyy! 🙂

 10. AnskuA kirjoitti:

  Suosikki myös Asa 3/4 ja valkoinen juhlatoppi olisi ollut myös tarpeen parin viikon päästä juhliin mutta pitää keksiä sinne jotain.itse en ole ostellut imetysvaatteita paljon kun kalliita ovat ja myöhemmin ei tule enää käytettyä mutta kun tämä neiti kasvaa niin joskohan sieltä vielä veikka saataisiin 🙂 ja hyvää vauveliaikaa kun niin äkkiä nuo kuukaudet kuluvat.

 11. Laura kirjoitti:

  Iik, mähän tarvitsen imetysvaatteita jo ensi viikolla, ilman muuta mukaan kisaan! Suosikkini on tämä ”hoikentava” imetystoppi Boobilta. http://mamamia.fi/products/477-boob-slimming-imetystoppi-musta.aspx

  Boobin laatuun olen luottanut jo esikoiseni (12 v.) syntymästä saakka. Imetysvaatteet todella helpottavat elämää. Rakastan käydä kahviloissa vauvan kanssa, ja vauvaa on tärkeä pystyä rintaruokkimaan huomaamattomasti ja kätevästi paikasta riippumatta.

 12. Tiina kirjoitti:

  FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita, vadelma olis kyllä ihana. 🙂 Kiitos blogistasi!

 13. Silkki kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Täällä 2kk tytön äiti tuskailee imetysvaatteiden kanssa. Kesän olen joten kuten pärjännyt toppien kanssa, mutta viilenevään syksyyn Boob B-Warmer huppari – mullberry punainen olisi tosi hyvä. Jos arpaonni ei suosi niin pitää varmaan tilata se 🙂

 14. tiia kirjoitti:

  Ihania imetysvaatteita!
  Mukana arvonnassa ja eniten pidän FunMumin pitkähihaisesta imetyspaidasta sinisenä. Ensimmäisen lapsen kohdalla imetysvaatteet olivat ihan vieras maaperä enkä monia imetysvaatteita ostanut,mutta yhden kunnollisen imetysvaatteen jälkeenkin tietää kuinka se helpottaa elämää:) Nyt on kohta ohi ensimmäinen kolmannes raskaudesta ja ihana ajatella, että keväällä on ihana tuhiseva nyytti sylissä♡
  Blogisi on ihana!

 15. vera kirjoitti:

  Suosikkini on Boob äityispaita / imetyspaita before & after musta 🙂

 16. AnniinaH kirjoitti:

  Mun lemppari on funmam crosscover sinisenä. Esikoinen on nyt 3 kk ja pitkähihaisia imetyspaitoja täytyisi alkaa metsästää.

  Kiitoksia ihanasta blogistasi! Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja olen ihan myyty! Olet todella positiivinen ja motivoiva kirjoittaja ja blogisi käsittelee juuri itseäni kiinnostavia asioita. Onnea vauvan johdosta! 🙂

 17. Lokakuun nyytti kirjoitti:

  FunMum pitkähihainen imetyspaita vadelman värisenä on suosikkini. Jo useamman vuoden blogiasi seuranneena on ihana fiilistellä vauva-arkea, kun oman esikoisen saapumiseen on vielä 8 viikkoa. Olet innostava esimerkki meille kaikille tuleville mammoille, itsekin odottelen jo sitä aikaa kun pääsen jälleen salitreenien makuun synnytyksen jälkeen – vauvan ehdoilla tietenkin. Ihanaa syksyä teidän perheelle ja tsemppiä taloprojektin kanssa!

 18. Lotta kirjoitti:

  Mukaan arvontaan! Itse en imetyspaitoja tarvii, mutta siskoni saa pian vauvan ja hän pitäisi varmasti Asa 3/4 paidasta. 🙂

 19. johanna kirjoitti:

  Liza lia on aiva tosi nätti. Täällä 3kk poitsu joka on aivan mahoton tissin syöjä ja imetysvaatteet ois enemmänkk i ku tarpeen. 🙂

 20. Eve kirjoitti:

  Oi, ompa pirteitä kuvia! Olet ihanan näköinen 🙂

  Minä tykkään tuosta valko-puna raidallisesta paidasta, tosi raikas!
  paita ei tulisi itselleni vaan rakkaalle veljeni avovaimolle, jonka laskettuaika on lokakuussa 🙂

  Ps. Ompa kaunis tuo mekko, malttamattomana odottelen ristiäislookista kuvia 😉 Ihanaa vauva-aikaa!

 21. EmmiOlivia kirjoitti:

  Tosi kiva ja mulle ajankohtainen arvonta, laskettu aika on lokakuun alussa 🙂 Suosikikseni nousi tuo FunMum pitkähihainen imetyspaita sinisenä. Kiitos kivasta blogista ja elämänmakuisista postauksista!

 22. Sitruuna kirjoitti:

  Kiitos inspiroivasta blogista. Aloitin seuraamaan sinua jo kauan sitten, kun hain motivointeja painonpudotukseen. No, nyt on itsellä 3kk vauva kainalossa ja taas kiloja pudotettavaksi, joten blogisi on yhä ajankohtainen. Kiitos rehellisistä teksteistä.

  Liza Iia on suosikkini.

 23. helena kirjoitti:

  Oij kun kivoja imetysvaatteita. Minulla olisi kovasti käyttöä tulevana talvena boobin imetyshupparille.

 24. Mirgga kirjoitti:

  Ihania paitoja! Itselleni suosikiksi nousi tuo punainen huppari, meillä täällä vanhassa koulussa on nimittäin talvisin todella kylmä! Jokin lämmin vaate olisi ihana 🙂

 25. Sanna kirjoitti:

  Mama licious tico nell on omaan makuuni nätein 🙂

 26. Sanna88 kirjoitti:

  http://mamamia.fi/products/475-mama-licious-milla-nell-imetysneulemekko-harmaa.aspx
  Eli tuo harmaa imetysmekko olisi hieno ja hyvä talvella. Saan talvivauvan ja imetys hänenkin kohdalla aiheellinen 🙂

 27. Hanna kirjoitti:

  Koska pidän mekoista eniten,silmää miellyttää Mama Licious Milla nell imetysneulemekko 🙂

 28. Riina kirjoitti:

  No nyt on arvonta kohdillaan! Täällä on sormet ja varpaatkin ristissä että voittaisin. Esikoista imetin 1v8kk ja kuopus 2kk ja imetyspaitoja ei ole kuin pari (ja nekin rumia ku mitkä). Asa 3/4 nousi suosikiksi tai FunMumin pitkähihainen äitiyspaita sinisenä. 🙂

 29. Salla kirjoitti:

  Asa 3/4 olisi aivan ihanan mallinen.. tämä olisi yllätys esikoistaan odottavalle pikkusiskolleni; toivotaan, että arpa suosii 😉

 30. Susi kirjoitti:

  Kolmas lapsi tulossa, joten kohta on imetys taas ajankohtainen juttu. Molempia isompia lapsia olen imettänyt 2v -> joten eiköhän tämän kolmannenkin kanssa tule imetettyä tovi jos toinen. Imetysvaatteita en ole oppinut käyttämään, en omista yhtään imetyspaitaa. Isorintaisena sopivien paitojen löytäminen on ollut todella vaikeaa!

  MamaMian sivuilta omaksi suosikiksi nousi FunMum Crossover äitiystoppi / imetystoppi, vadelma, voisi olla kiva vaate kotona ja ihmisten ilmoilla 🙂

 31. Tiina kirjoitti:

  Arpaonnea toivoen 🙂 Mama licious Asa 3/4 ois ihana.

 32. Sanna kirjoitti:

  Nyt on pakko antaa palautetta! Olen jo jonkun aikaa ihastellut sinua. Miten voitkin olla noin kaunis, kaikkine ”makkaroinesi”. Nuo farkut ja tuo raitapaita pukee sinua täydellisesti <3 mikäpä ei sinun päälläsi näyttäisi hyvältä 🙂 en pysty edes hehkuttamaan minkä fiiliksen saa noista sinun kuvistasi, aina nousee hymy korviin. (Alkaa kuulostamaan jo sairaalta) 😉

 33. Ninni kirjoitti:

  FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita, sininen olisi minun toive! Esikoista odotellaan rv:lla 30+3 🙂 <3 Paita tulisi tarpeeseen kun talvivauvaa odotellaan ja kaapissa ei vielä yhtään imetyspaitaa 🙂

 34. Minskuliina kirjoitti:

  Alkuun on sanottava, että näytät kuvissa niin säteilevältä. Upea esimerkki olet kaikille tuoreille äideille itsensä hyväksymisessä!
  Arvonnan jos voitaisin niin mieleeni olisi Mama licious Liza lia imetystoppi – valkoinen. Olisi kätevä ja samaan aikaan juhlava 🙂

 35. Rebekka kirjoitti:

  Mun lemppari olis toi mulbberry huppari jo värinsä puolesta. Esikoiseni syntyy maaliskuun alussa ja olen ymmärtänyt, että rinnat pitää pitää lämpöisinä, joten tuo huppari tulisi varmasti käyttöön. 🙂 Olen itse aatellut imettää lähemmäs vuoden ikäiseksi ja kaikki, jotka ovat asiasta tiedustelleet ovat pelotelleet, ”jos pystyt, ei kannata vielä suunnitella kun ei se kaikilla suju”. Me suomalaiset taidetaan olla aikamoisia pessimistejä suurin osa kun alusta asti lytätään toisten suunnitelmat tai ainakin pelotellaan…

 36. Tittuliini kirjoitti:

  Ehdottomasti Boob Slimming imetystoppi – musta!

 37. Laura kirjoitti:

  Valkoinen, juhlavampi imetyspaita on suosikkini, eli Liza lia.

 38. Maiju kirjoitti:

  Toi Mama licious asa 3/4 on mun suosikki! Tosi kivan näköinen.

 39. Paula kirjoitti:

  FunMum crossover pitkähihaisena, vadelma

  Kuopus on 5 kk, ja käytän esikoisen imetykseen hankittuja kamalia t-paitoja, joiden läppä ja rintaosakin karkaa ylös. Olen suunnitellut niiden kaikkien polttamista, kun imetys loppuu! 😉 Kauniit imetysvaatteet ovat siis tarpeen. Siskoni vinkkasi blogistasi, vaikuttaa tosi kivalta! 🙂

 40. Karoliina kirjoitti:

  Ihania paitoja! Puolivuotiaan imetystä olisi tarkoitus vielä pitkästi jatkaa, ja Boobin huppari olisi ihana kylmeneviin päiviin. Kiitos sijulle ihanasta blogista:) Tulipas nyt paljon ihanaa:D

 41. Anselmi kirjoitti:

  2 päivää laskettuun aikaan, joten todellakin asia alkaa olla ajankohtainen!

  Imetyspaidoista lemppariksi valikoitui Boobin B-warmer huppari tulevia talvikelejä ajatellen. Ihania paitoja näytti Mamamialla muutenkin olevan, joten täytyy ehkä laittaa tilausta menemään… 🙂

 42. Iina / Bebe au Lait kirjoitti:

  Tämä on kaunein: http://mamamia.fi/products/464-mama-licious-liza-lia-imetystoppi-valkoinen.aspx Sopisi ihanasti syksyyn nahkatakin kaveriksi! <3

 43. Jenniel kirjoitti:

  Erittäin ajankohtainen arvonta, pakko osallistua! 🙂 Itse tykkäsin myöskin tuosta Mamalicious Asa 3/4-paidasta. Tällä hetkellä on lähinnä boobin paitoja, mutta jokin uusi olisi kiva! Itselläni on 4kk vanha vauva ja imetystaivalta edessä vielä kauan. Edellistä imetin 2-vuotiaaksi.

  Löysin blogisi kuukausi sitten ja tykkään todella paljon! 🙂 Onnittelut uudesta perheenjäsenestä koko perheelle 🙂

 44. Maaria kirjoitti:

  Ehdottomasti Liza lia valkoinen imetyspaita, tyylikkään näköinen, vaikkakin valkea väri on melko arka 🙂 Kolme kuukautta kakkosen laskettuun aikaan, ja tuon päälle voisi kätsysti heittää kuitenkin paksumpaa neuletakkia! Tulisi todellakin tarpeeseen, venkslasin esikoisen kanssa perustoppien kanssa, joita venytin sen verran antavasti että kivasti retkottaa.. 😀 Ihastuin tuohon siniseen mekkoon, jota suunnitelit ristiäisiin. Meidät on kutsuttu häihin ja täydellistä mekkoa on ollut mahdoton löytää.. Tuo sininen sopisi hääjuhliin ja myös oman pirpanan ristiäisiin, joten ale koodi taitaa tulla käyttöön 😉

 45. anneli kirjoitti:

  Sobeaa en ole vielä oskaan nähnyt, eli musta pitkähihainen. Pitkään imettävä äiti täällä, joten käyttöön tulisi useammaksi vuodeksi. 🙂

 46. Eli kirjoitti:

  Kaikki nuo on aivan ihania, mutta ylitse muiden nousi tuo mekko, jonka sinä aattelit laittaa ristiäisiin 🙂 (Mamalicious Paulina Mary) Ihanan kesäinen ja täällähän on aina kesä. Ihana arvonta! Terveisin rv. 27

  Pitääpä katsoa tuon nettikaupan sisältöä näin muutenkin, sillä pitkälahkeiset äitiyshousut olisi hakusessa….

 47. Jonna kirjoitti:

  Suosikki on Mama licious Karo Lia 3/4 hihainen vihreä imetyspaita. Ihanan värinen ja varmasti mukava päällä.

 48. Jaana K. kirjoitti:

  Mama licious Emma nell- mallit on mun mieleen.

 49. Tuija kirjoitti:

  Minun mieleen oli sobean imetyspaita jersey – valkoinen. Ehkä nimenomaan muuhun vaatetukseen helposti yhdistettävä ns. arkivaate.. Kokemusta ei ole imetyspaidoista tai niiden käytännöllisyydestä koska ensimmäisen laskettuun aikaa 6 viikkoa. 🙂

 50. Anna-Maija Lahtinen kirjoitti:

  Oma suosikki on funmum pitkähihainen vadelmanvärinen imetyspaita. Paita tulisi tarpeen, koska en tajunnut hankkia imetysvaatteita etukäteen (esikoinen kyseessä). Vauva syntyi heinäkuun lopussa keskelle muuttoa ja keskeneräistä talonrakennusprojektia, joten paitojen hankkiminen on jäänyt edelleen tekemättä.

 51. Marianna kirjoitti:

  Liza lia on tosi kaunis ja tyylikäs imetystoppi!

 52. Heini kirjoitti:

  Arkeen ja juhlaan sopiva toppi ois oikein tervetullut, ihana on! Näin tämän itseasiassa yhdellä mun kaverilla tällä viikolla ja juku se näytti hyvältä. Toimisi varmasti myös ristiäisissä tai missä vaan, kaveriksi farkut ja neuletakki. Oi että!

  http://mamamia.fi/products/464-mama-licious-liza-lia-imetystoppi-valkoinen.aspx

 53. Serafi kirjoitti:

  Osallistun arvontaan; oma suosikkini on ehdottomasti Asa 3/4, joka olisi vähän armollisempi juuri synnyttäneen muodoille ja muutenkin vähän erilainen kuin normaalit imetyspaidat 🙂

 54. Elise kirjoitti:

  Viiden vuoden lapsettomuuden jälkeen, odotellaan vihdoin omaa pientä nyyttiä saapuvaksi <3 En omista vielä yhtäkään imetyspaitaa, mutta tuolta löytyi monta kivaa vaihtoehtoa! Lempparini on Mama licious Asa 3/4, näyttää niin hyvälle sunkin päällä 🙂

 55. Minna Lahti kirjoitti:

  Mama licious asa 3/4, oi mikä ihanuus 🙂

  Imetys alkaa kyllä ehkä oleen jo loppusuoralla (poika täytti eilen 9kk), mutta edelleen tarvetta olisi imetyspaidoille 🙂

 56. Heini kirjoitti:

  Viime kerralla ei ollut yhtään virallista imetysvaatetta niin nyt ois huippu jos sais ees yhden! Tuollanen sobean imetystoppi kiinnostais ehkä eniten 🙂

 57. Satu kirjoitti:

  Kyllä tuo Boobin b-warmer huppari taitais viedä voiton, ihana! 🙂

 58. Annika kirjoitti:

  Mama liciousin Milla nelli -mekko olisi ihana. Esikoista imetin kesäaikaan tyylillä tuubitoppi alas ja tissit tiskiin, mutta nyt on kalsempi keli sekä suurempi häveliäisyysaste…
  Annika

 59. Hanne kirjoitti:

  Kiva arvonta! FunMum pitkähihainen äitiyspaita vadelman värisenä on suosikkini. Ja kiitos vinkistä, en tiennyt imetysjuhlavaatteita olevan olemassakaan ennen tätä. Pientä joululahjaa tässä odotellaan <3

 60. Teija Monto kirjoitti:

  Asa 3/4 on lemppari 🙂

 61. Annie kirjoitti:

  Mama licious Liza lia imetystoppi on ihanan näköinen. Ensimmäistä odottaessa ei vielä ole tietoa käyttömukavuudesta, joten puhtaasti ulkonäön perusteella valittu paita 🙂

 62. aliina karppinen kirjoitti:

  Suosikki ja muutaman nettisivuilla vierailun ja huokailun aiheuttaja on Funmom äitiys-/imetystoppi vadelma.

 63. Asta kirjoitti:

  Mamalicious Sofia tess miellytti puolestaan minun silmää.

 64. Kirsi kirjoitti:

  Moi! Kiitos kivasta arvonnasta!
  Mä täällä imetän edelleen, poika ensi viikolla jo 9kk! Jotenkin en ajatellut noin pitkään imettää, mutta nyt loppua ei näy!
  Saa nähdä kuinka pitkään pystyn yhdistämään töissä käymisen ja imetyksen, mutta yritän mahdollisimman pitkään. Meillä mieheni jää hoitovapaalle vuoden vaihteessa.
  Yhtään pitkähihaista imetyspaitaa mulla ei ole, joten tämä olisi tervetullut lisä pienipalkkaisen garderoobiin 😀 .
  Seuraava olisi mun toiveeni: Sobea imetyspaita jersey – musta.
  Ihanaa viikonloppua!

 65. Sohvisofia kirjoitti:

  Omaa silmää mielytti eniten tuo laadukkaalta vaikuttava Boob Slimming imetystoppi värinä valkoinen.

 66. Milla/Y Tu Mamá También kirjoitti:

  Mukana – tollainen Liza lia tulisi mulle, koska se on vähän hienompi ja voisi joskus poistua kotoa. Himassa riittää vanhat t-paidat ja topit tai sitten nakuillaan (ja jätetään maitovana perään…).

 67. Krista kirjoitti:

  Ehdoton suosikki on Mamaliciousin Liza Iia valkoinen imetystoppi. Kaunis ja yksinkertainen. Toista lasta odotetaan, joten imetystoppi kevääksi olisi oikein ihana yllätys! 🙂

  Olet upea Anna!

 68. Emilia kirjoitti:

  Olisi ison mahan kanssa ajankohtainen, ja toivon mukaan imetys sujuu hyvin 🙂 eli mun suosikki oli tämä: http://mamamia.fi/products/105-boob-imetyspaita-before-and-after.aspx

 69. LAURA kirjoitti:

  Boob B-Warmer huppari, ehdoton suosikki! 🙂 Vielä odotusta jäljellä ja sopisi jo nyt käyttöön mainiosti, tuolta lähtee tilaukseen vaikka mitä!

 70. Jennika kirjoitti:

  Mama licious Asa 3/4 hihainen imetyspaita! 🙂

 71. Anu kirjoitti:

  Boob warmer huppari tuntuis nyt viilenevillä ilmoilla sopivimmalta! Kivoja paitoja! Itsellänikin suunnitelmissa ja toiveissa pitkä imetys, joten vaatevarastoa voisi vähän kartuttaa!! 🙂
  Hyvää syksyä sinulle!

 72. Emilia Käkilehto kirjoitti:

  Ihania vaatteita ja säteilevä malli! 🙂 Mun lemppari on ehdottomasti funmum crossover pitkähihainen vadelman värinen paita 🙂 itsellä 3 viikkonen tyttövauva, paidalla olisi varmasti käyttöä!

 73. Enni kirjoitti:

  Paidoissa huomioni kiinnittyi liza lia paitaan, sen kauniin leikkauksen ja monikäyttöisyyden vuoksi. Se sopisi jopa juhla-käyttöön. Olen imetysvaatteiden suhteen vasta-alkaja (poika 2,5viikkoa) ja tähän saakka olen menettänyt hermoniuseasti tavallisten arkivaatteiden kanssa. En osaa edes kuvitella kuinka imetysvaatteet helpottavat arkea ja kodin ulkopuolella imettämistä 🙂 itse ihastuin myös tuohon valkkaamaasi ristiäismekkoon, joten odotan innolla blogikuvia ja kokemuksia kyseisen mekon suhteen 😉 ehkäpä tilaan sen meidän minimiehen ristiäisiin.

 74. noushka kirjoitti:

  Ajankohtainen arvonta, silä imetän edelleen 8 kk ikäistä poitsua ja tarkoitus olisi jatkaa ainakin sinne vuoden ikään asti. Suosikkini on tuo valkoinen Lia pusero!

 75. Anna kirjoitti:

  Liza lia-imetystoppi! Raskaana rv 10+6 ja kohta pitää kuitenkin alkaa hamstraamaan äitiysvaatteita! p.s. Sulla on kiva blogi 🙂

 76. Marja kirjoitti:

  Suosikki sobe a imetyspaita jeesey mustana 🙂 Poika 4 viikkoa ja Pariisiin 2 viikon päästä… Yhtään siistimpää imetyspaitaa ei ole, joten tarpeeseen tulis reissulle 🙂

 77. Jiihaa kirjoitti:

  Mun suosikki on Mama licious Liza lia-toppi, vaikuttaa monikäyttöiseltä arkeen ja juhlaan! Tarvetta paidalle on vielä pitkään: esikoispoika syntyi 25.7. Mahtavaa seurailla sun blogista samanikäisen poitsun elämää ja sun vauhdikasta mamma-arkea!

 78. @nemone kirjoitti:

  Meillä maitobaareilee pikkuneiti, jolla on huomenna 2viikkoa ikää. Esikoista imetin vuoden ikään, joten luulisin imetysvaatteille olevan vielä pitkään käyttöä. Esikoisen kanssa tykästyin Sobean toppeihin, joita hankinkin MammaMiasta pari kpl. Nyt himottaisi Sobean imetyspaita pitkähihaisena.

  En olekaan vielä onnitellut Sinua Amoksen syntymästä, joten lämpimästi onnea sinulle Anna ja koko perheelle!

 79. Ella kirjoitti:

  Suosikkini on Liza Iia valkoinen toppi, aivan ihana! 10 viikkoa laskettuunaikaan, eli tarpeeseen tulisi. Kiitos kivasta Blogista!

 80. Jonna kirjoitti:

  Oi eiii!! Niin osuu tämä arvonta. Isommat lapset jo oikeesti niin isoja, että kaikki imetyspaidat hävitetty! Ja huomaan kohta tarvitsevani niitä taas 😀 Kauhian monta ihanaa mistä valita, mutta suosikiksi päätyi Mama licious asa 3/4, kiva leikkaus ja vähän erinlainen 🙂

 81. minttu47 kirjoitti:

  Mama licious Asa 3/4 hihainen sininen imetyspaita on kivan erilainen.
  Käyttöä olisi!

 82. Hiisukas kirjoitti:

  Tosi mahtava arvonta. Palkinto olisi kovin tervetullut :). Sobean pitkähihainen suklaanruskea imetyspaita olisi ihana.

 83. Rita kirjoitti:

  Suosikkini on Mama licious Milla nell imetysneulemekko – harmaa. Olisi mukavan lämmin syksyn imetyshetkiin. Kiitoksia ihanasta blogistasi. 🙂

 84. Sanna kirjoitti:

  Mun suosikki on tuo Boob B-Warmer huppari (mullberry punainen). Talvivauvan kanssa se olis varmaan aika kätevä! 🙂

 85. Ipa kirjoitti:

  FunMum Crossover äitiystoppi / imetystoppi – vihreä taitaa olla minun suosikkini… Se erottui kivasti joukosta ja ihanat hihat, eivät niin tavanomaiset… Ihanan pirteä vihreä väri tuo vähän piristystä pimeään syksyyn ja voisin kuvitella pitäväni paitaa myös silloin kun en enää imetä =)

 86. Emmi kirjoitti:

  Suosikkini boob äitiy/imetyspaita before and after – musta.
  Kolmannen lapsen la 2 vko:n päästä. Imetys siis tuttua puuhaa.

 87. Tiia N kirjoitti:

  Oma suosikkini on FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita, sininen. Näyttää erittäin mukavalta ja käytännölliseltä! Tarvetta tulee taas marraskuussa! 🙂

  Kiitos Anna ihanasta blogista!

 88. tiina kirjoitti:

  Asan 3/4 hihainen on ihana malliltaan!!

 89. Marika kirjoitti:

  Moi! FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita, vadelma, olisi mun makuun 🙂

 90. AinU kirjoitti:

  Voi tuo valkoinen Liza lia ois ihana villatakkien kanssa, ja jopa ristiäisissä!

 91. Jossu! kirjoitti:

  Asa 3/4 ja Liza lia on mun suosikeita ehdottomasti! Tulisi kyllä noille käyttöä, ensin toki mahan kasvun muodossa ja helmikuun jälkeen sitten ihan imetyskäytössä. 🙂

 92. ssuuvi kirjoitti:

  Boobin b-warmer on huippu! Omistin niitä parikin kappaletta imetysaikoina, ja olivat aivan ihania myös muuten kuin vaan superkätevän imetysfunktionsa takia. Laitoin omani jo kiertoon mutta voisinpa taas yhden ottaa syksyksi muuten vaan lämmittämään :).. mukana arvonnassa ehdottomasti!

 93. S-M kirjoitti:

  Hei. Kiva arvonta ja erityisesti blogi! Tykkään kovasti sinun teksteistä, joita sattumalta eksyin lukemaan. Erityisesti kiinnostaa takaisin treeniohjelmaan paluu synnytyksen jälkeen jne.. 🙂 Paidoista suosikki Mama Licious Asa!

 94. GoogleUser39 kirjoitti:

  En tarvitse imetysvaatteita enää. Hienoa, että nykyään on noin paljon valikoimaa. Mun lapset on kaikki jo toisella kymmenellä, eikä ensimmäisen ja toisen aikoihin ollut imetysvaatteita ollenkaan. Kuopuksen aikoihin (11 v sitten) oli jo jotain, mutta mä en niitä hankkinut, kun kyseessä oli viimeinen vauva ja ajattelin, että tähänkin asti on ilman pärjätty.

  Kotona olikin helppo imettää missä rytkyissä vaan, mutta etenkin juhlissa oli ihan tosi hankalaa, kun käytännössä koko mekko piti riisua.

  Hienoa, että olet suunnitellut imettää pitkään. Mä imetin esikoista 9 kk, keskimmäistä vuoden ja kuopusta peräti kaksi. Jos jotain vanhemmuudessani kadun niin sitä, että en rohjennut imettää esikoista kauemmin. Olin jotenkin siinä käsityksessä, että jos vuoden vanhaksi imettää, vieroittaminen on tosi vaikeaa. Mikä on ihan höpöä. Yhtään lasta ei ole tarvinnut itkulla vieroittaa.

 95. Tuuli kirjoitti:

  Arvontaan mukaan! Suosikki on fun mum vadelmanpunainen paita. Tarvetta olisi pian.

 96. Cathy kirjoitti:

  Mama licious Asa 3/4:n idea on erilainen kuin mitä yleensä imetyspaidoissa. 🙂 Se on mun suosikki. 2,5kk vanha vauveli imee vielä kauan niin olishan se kiva saada vaatekaappiin uutta vaatetta.

 97. Sanni kirjoitti:

  Aivan ihana tuo Mama licious; Liza lia! Se oli kyllä suosikkini! 🙂 Meilläkin olisi ristiäiset lokakuussa niin olisikin kiva että juhlissa olisi itsellä päällä ihan oikea imetyspaita tai -mekko että imetys onnistuu nätisti ja kätevästi. 😀

 98. lare kirjoitti:

  Ihanin olisi varmastikin Boob B-Warmer huppari (mullberry punainen), vauva tulossa vasta talveksi, jolloin tuolle olisi takuulla tarvetta ! 🙂 Voi mikä nyytti tuo Amos<3

 99. Marjo kirjoitti:

  Vaikea valita suosikkia, voisin ottaa kaikki 🙂 Sobean harmaa pitkähihainen on ollut ostoslistalla jo kauan, taidan hyödyntää alekoodin siihen mikäli arpaonni ei suosi 🙂 Kiitos ihanasta blogistasi, löysin tämän vasta kesällä ja kirjoittelet paljon itselleni ajankohtaisista aiheista ja juttujasi on mukava lukea!

 100. Tiitu kirjoitti:

  Heippa 🙂 sulla on tosi kiva ja pirteä blogi 🙂 ihana seurata myös vauva-arkea! Itsellä laskettuaika oli eilen, ja vielä yhdessä koossa mennään 🙂
  Suosikkini paidoista on myös Asa 3/4 🙂

 101. HannaKoo kirjoitti:

  Ehdottomasti tuo mama liciousin Liza Iia. Pitäisi löytää esikoisen ristiäisiin vaatetta ja tuo sopisi täydellisesti mustan puolihameen kanssa, joten peukut pystyyn että arpaonni suosii 🙂

 102. Jenna Tammelin-Nenonen kirjoitti:

  Sininen Asa 3/4 🙂

 103. AnuJohanna kirjoitti:

  Suosikkini on ehdottomasti FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita vadelman värisenä. Sille löytyisi käyttöä jo raskausaikanakin. Ensimmäinen lapsi tulossa, ja vielä vähän pihalla kaikesta, mitä pitäisi hankkia. Onneksi löytyy teitä ihania bloggaajia, joiden avulla itsekin hahmottaa taas paremmin, mitä kaikkea loppuraskaudessa ja äitiyden alkuvaiheilla on luvassa. Kiitos mahtavasta blogista!

 104. laukku kirjoitti:

  FunMum pitkähihainen äitiys-/imetyspaita on kyllä tosi nätti!

 105. Maija kirjoitti:

  Suosikkini on funmum pitkähihainen paita. Imetyspaidat ovat kyllä tosi käteviä, olen esikoisen 4kk kanssa huomannut.

 106. pinni kirjoitti:

  Kaksikuisen esikoistyllerön täysimettävänä äitinä imetysvaatteet ovat osoittautuneet kullanarvoisiksi osaksi garderoobia. Olen mekkotyttö henkeen ja vereen, joten Mamaliciousin Paulina Mary -mekko hivelee silmiäni 🙂

 107. Christine Blomqvist kirjoitti:

  Mamalicious Asa 3/4 ehdottomasti hienoin! 🙂

 108. Susanna kirjoitti:

  Täällä myös suosikki on Mamalicious Asa 3/4 🙂

 109. Tuulia kirjoitti:

  http://mamamia.fi/products/323-funmum-pitkahihainen-aitiys-imetys-paita-sininen.aspx tää oli ihana <3
  vauva tulossa ensivuoden puolella ja näitä tarvitaan aina 🙂

 110. Jenni kirjoitti:

  Suosikki oli Mama licious Asa 3/4 🙂

 111. nl kirjoitti:

  Suosikkini boobin before et after mustana. La parin viikon päästä ja imeteltäviä tulossa tuplana:)

 112. omppupomppu kirjoitti:

  Boob slimming imetystoppi mustana vaikuttaisi tosi monikäyttöiseltä! Toivottavasti onni suosii!

 113. LauraR. kirjoitti:

  Mun suosikki noista oli Funmum paita vadelman värisenä. Ihanan värikäs kohta pimentyvään syksyyn 🙂

 114. wannabe-martta kirjoitti:

  Täällä neljä viikkoa laskettuun aikaan ja löysin suosikiksi: Sobea imetystoppi jersey – musta 🙂

 115. Maria kirjoitti:

  Suosikki on Mama licious Liza lia. 🙂

  Olen seurannut blogiasi muuten pitkään ja etenkin odotusaikana innolla sillä meidän esikoinen syntyi viikkoa ennen teidän kuopusta!
  Tsemppiä rakennusprojektiin! Meillä samat suunnitelmissa myös siltä osin:)

 116. hemuli88 kirjoitti:

  Ihania paitoja oli kaikki 🙂 mutta 2kk synnytyksen jälkeen mun muodoille sopisi parhaiten tuo Mama licious Asa 3/4 joka oli ehdottomasti kaunein! Olen alkanut seuraamaan kirjoituksiasi vasta reilu viikko sitten. Ja yleensä en lue mitään blogeja mutta tähän olen jäänyt koukkuun. 🙂

 117. Elina kirjoitti:

  FunMumin pitkähihainen imetyspaita sinisenä miellyttäisi mua! 🙂

 118. Suusu kirjoitti:

  Osallistun tyttäreni puolesta joka saa esikoisensa tammikuussa. Olen imetyksen puolestapuhuja ja en halua että imetysinto tyrehtyy siihen ,että ei ole sopivia vaatteita siihen. Jos arpaonni suosii niin tytär saa päättää minkä haluaa 🙂

 119. Ansku kirjoitti:

  Milla nell-imetysneulemekko, harmaa. Ihana! 🙂 Ja rv 36 pyörähti juuri käyntiin joten käyttöäkin olisi ihan pian mekolle… <3

 120. Jenniina kirjoitti:

  Olipas hyödyllinen teksti!
  Esikoista odotellessani olen vasta alkanut perehtymään imetyspaitojen ihmeelliseen maailmaan 🙂
  Tuo Mamaliciousin harmaa neulemekko olisi täydellinen talveen ja imetykseen:
  http://mamamia.fi/products/475-mama-licious-milla-nell-imetysneulemekko-harmaa.aspx

  Kiitos huipusta blogistasi!

 121. taru kirjoitti:

  Suosikki oli tuo Mama licious Asa 3/4, kaunis väri ja malli 🙂 tulis myös todella tarpeeseen viikon ikäisen pienokaisen kanssa.

 122. Minna kirjoitti:

  Kaikki on aika kivoja, Mama licious Mama Mia tess imetyspaita lienee perushyvä vaihtoehto.

 123. Emminkäinen kirjoitti:

  Tuo Asa 3/4 sopisi näille muhkuille, jos arvonnassa voittaisin! Näin kaksi viikkoa synnytyksestä ei vielä oo paikat tiptop 😉
  Mä katsoin kans tuota samaa sinistä mekkoa ristiäisvaatteeksi itselle jo aikaisemmin 🙂

 124. MaijuV kirjoitti:

  Voi kun oli pettymys kun tuota ensimmäistä raitapaitaa ei löytynyt verkkokaupasta, olisin tilannut heti semmoisen! Mutta muitakin ihanuuksia löytyi, mun suosikki on FunMum pitkähihainen äitiys/imetyspaita ja väri vadelma. P.s, onkohan tuota ihanaa puna-valkoraidallista paitaa jossain vaiheessa saatavilla? 🙂

 125. Laura kirjoitti:

  Monta kivaa löytyi, mutta lemppari on Sobea imetyspaita Jersey musta.

  Kiitos aivan ihanasta blogista…usein käyn, mutta nyt kommentoin ekaa kertaa. Syy on sama kuin siellä, täältä löytyy kolme alle 5v. muksua;) Usein käyn lukemassa, mutta ei muka koskaan ole aikaa kirjoittaa…;)

  Laura

 126. raks kirjoitti:

  Kyllä tuo Paulina mary sininen mekko olisi kaunein ja tarpeellinen juhlavampaan tilaisuuteen. Häihin meno olisi näillä näkymin ensi kesänä pienokaisen kanssa, kunhan kaikki menee hyvin 🙂

 127. Sanna kirjoitti:

  Onnea pikkuisen johdosta!
  Ja tuhannesti kiitoksia ihanasta blogistasi, jota olen seurannut lähes sen alkumetreiltä lähtien.
  Itselläni on 3 lasta, joista nuorimmainen 5 kk. Liikunnallinen elämäntapa kiinnostaa, joten blogisi on sisällöltään just nappi! 🙂

  Imetystä tulee varmasti jatkettua vielä pitkään, kuten isompien lasten kohdallakin, joten tähän arvontaan on pakko osallistua!
  Suosikkini on valkoinen Liza Iia.

 128. NinaK kirjoitti:

  Boob äitiys/imetys neulemekko – sininen oli suosikkini. Ehdottomasti mukaan kivaan arvontaan!

 129. Jennnorr kirjoitti:

  Suosikki on ehdottomasti Mama licious Liza lia imetystoppi, ei näytä yhtään imetysvaatteelta!

 130. Milla kirjoitti:

  Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut taivaltasi jo siitä lehtijutusta lähtien. 🙂 tällä hetkellä kolmikuinen ja kolmivuotias ovat untenmailla, joten pääsin lukaisemaan viimeisimmät jutut 🙂 Tutun kuuloista tekstiä!

  Imetyspaidoista mieluisin on Jersey-toppi. Se kun käy tavallisesta paidasta.

 131. Kati kirjoitti:

  Ihania imetys paitoja. Olen niin kyllästynyt perus Boobeihin. Suosikkini oli Funmum vadelma crossover.

 132. Henriikka kirjoitti:

  Boob B-Warmer huppari on mun suosikki. Esikoinen suostui imemään rintaa 10kk ja kuopusta yritän kyllä myös imettää mahdollisimman pitkään, joten imetyspaidat ovat tarpeen.

 133. Taru kirjoitti:

  Joulukuussa syntyy mun ensimmäinen vauva, eikä mulla todellakaan ole yhtään imetysvaatetta kaapissa. http://mamamia.fi/products/322-funmum-pitkahihainen-aitiys-imetys-paita.aspx. Tää vois olla itselle mieleinen ja värikin on kiva!

 134. Vinkkaus kirjoitti:

  Hei,

  Myös täältä löytyy kauniita ja edullisia äitiysvaatteita ja imetysvaatteita 🙂

  http://www.9kk.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *